Ana sayfa Sosyal Medya Ceylin’in kolyesi merak konusu olmuştu! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’dan açıklama geldi!

Ceylin’in kolyesi merak konusu olmuştu! Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon’dan açıklama geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın ikinci sezonu başlamadan önce dikkatleri çeken kolye, giderek daha çok kişi tarafından sorulmaya başlandı! Aslında bir cinayetin de ilerleyen bölümlerde delili olacak bu kolye! Fakat izleyici kolyeyle başka bir nedenle de ilgilenmeye başladı!

Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz’in boynunda dizinin yeni sezon ilk bölümünden beri yer alan kolye, doğumgünü sahnesinde Ilgaz tarafından hediye edilmişti. İlk bölümde verilen kolyeyi izleyici, dizinin 2. sezon tanıtımında Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şüphesi ile Eren tarafından sorguya çekilirken gördü.

Ilgaz’ı değil başkasını öldürdüğünü söyleyen Ceylin’e, delil torbası içinde Eren, kolyenin Ilgaz’ın elinde bulunduğunu söylüyordu. O kolyenin akıbeti şimdiden merak konusu oldu. Bu hafta 39. bölümü yayınlanacak olan dizide olayların çözümü de bu kolyede saklı görünüyor!

Hikayenin önemli bir yerinde duran kolye, aynı zamanda şık bir tasarım olması sebebiyle de özellikle kadın izleyicilerin uzun zamandır dikkatini çekiyor. Ceylin’in kolyesinin aynısını bulmaya çalışan izleyicilere yanıtı, dizinin senaristi Sema Ergenekon verdi.

Ceylin'in kolyesi merak konusu olmuştu! Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'dan açıklama geldi! 8

Anlaşılan kendisine bu konuda çok fazla soru gelmekte. Sema Ergenekon, instagram sayfasından, Pınar Deniz’in dizide sürekli taktığı ve giderek daha çok önem kazanacak olan şık kolyenin tasarımcısının adresini paylaştı. Ergenekon “Hayat ağacı kolyesini soranlar buraya” notuyla meraklı izleyicileri de mutlu etti.

Ceylin'in kolyesi merak konusu olmuştu! Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon'dan açıklama geldi! 9

Kolye öne çıktığı günden beri internet üzerinden “Ceylin’in kolyesi” adıyla sıklıkla aranıyor. İzleyiciler, kolyenin nerede satıldığını bulmaya ve temin etmeye çalışıyordu. Sema Ergenekon, tasarım olduğu öğrenilen kolyenin adresini paylaşarak bu soruya da yanıt vermiş oldu…