Ana sayfa Sosyal Medya Çiçeği burnunda baba Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ve oğlu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!..

Çiçeği burnunda baba Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ve oğlu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Çiçeği burnunda baba Kıvanç Tatlıtuğ, L’Officiel dergisinin mayıs sayısına kapak oldu. Yakışıklı oyuncu dergiye verdiği röportajda, başta eşi Başak Dizer ve oğulları Kurt Efe olmak üzere, özel hayatı hakkında merak edilenleri de yanıtladı.

Duygusal olduğuna dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, “Hayatımdaki en büyük konfor Başak. O kararlarını hep mantığıyla alıyor. Hayatta beni dengeleyen kişidir Başak” sözleriyle dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda oğlu Kurt Efe’nin dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez babalık heyecanı yaşayan ünlü oyuncu, oğlu hakkındaki duygularını ise şu sözlerle anlattı; “Diyorlar ki ‘Erkekler, çocukları doğmadan babalık hissiyatına giremez’. Bende tam tersi oldu. Başak’ın karnı gözlerimin önünde büyürken benim o hissiyata girememem mümkün mü?

Çekmiş olduğu sıkıntıyı kendi bedenimde hissettim. Büyülü bir şey. Kaygılı ve endişeli bir tipim. Baba olmanın beni daha kaygılı bir insana dönüştüreceğini düşündüm fakat müjdeyi aldığımdan bu yana tüm endişelerim gitti.”

Çiçeği burnunda baba Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ve oğlu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!.. 8

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’e olan aşkını ise şu sözlerle dile getirdi. “Başak’ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi. Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey.”

İlişkisiyle ilgili de konuşan Kıvanç Tatlıtuğ, “Alan açmak; bütün ilişkinin konforunu, refahını, aşkı ve hayranlığı besliyor. Hep su döken hep filizlendiren, yeşerten bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte… Devamını getirebilmek asıl mesele” dedi.

Çiçeği burnunda baba Kıvanç Tatlıtuğ, eşi ve oğlu ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu!.. 9

Şöhretin kendisine önemsiz geldiğini belirten Kıvanç Tatlıtuğ, “Havaya girmememe Başak da çok şaşırıyor. Bedenimin bu zamanda, ruhumun ise 70’lerde, 80’lerde kaldığını düşünüyor. Adana’da almış olduğum kültür çok önemli. Sessiz sakin bir çocuktum ama gerektiğinde göze göz dişe diş kavga ederdik.

Hayatım boyunca hiçbir şeyi planlı programlı yapmadım. Belki şans, belki fiziğimden dolayı avantajlı konumdaydım ama hiçbir şekilde düzenin bir parçası olmadım. Şöhret önemsiz geliyor. Atomu parçalamıyorum. Sinema ve dizi yapıyorum. Oyunculuk ve şöhret hayatımın yüzde beşlik bir dilimini kaplıyor.

Bazen en büyük okyanustan daha büyük bir hal alabiliyorum. Bazen dünyadaki en azgın nehre dönüşebiliyorum. Bazen de fazlasıyla dingin, bir sinek konsa onun titreşiminden ortaya çıkacak dalgayı görebildiğin kadar sakin bir göl gibiyim” sözleriyle dikkat çekti.