Ana sayfa Sosyal Medya Çiğdem Batur, Emine Bulut cinayetinden sonra elini taşın altına koydu!

Çiğdem Batur, Emine Bulut cinayetinden sonra elini taşın altına koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz hafta Kırıkkale’de eski eşi tarafından bıçaklanan Emine Bulut cinayetinden sonra da birçok kadın şiddet mağduru oldu… Televizyon, gazete haberlerine konu olabilen olayların çok daha fazlası ülkemizde yaşanıyor… Ünlü isimler de Emine Bulut cinayetinden sonra daha da bu konuya önem vererek takipçilerinin desteği ile gündemde tutmaya çaba harcıyor.

Bu ünlü isimlerden birisi de Çiğdem Batur… Oyuncu, önceki gün yayınladığı şiir ile kadına şiddeti durdurma yolunda önemli bir çağrıda bulunmuştu.

Batur, hayranlarından bu videosunu her yerde duyurmaları için yardımcı olmalarını istedi.

Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu, takipçilerine hem teşekkür etti hem de desteklerini talep etti.

Batur, şöyle diyor: “Biliyor musunuz size ne kadar teşekkür etsem az… ? Kadına şiddete dur demek için çıktığımız bu yolda verdiğiniz destek o kadar değerli ki… Tahminimden de fazla kişiye ulaşması çözüm yolunda büyük adımlar atmamıza yardımcı olacak. Storylerde sürekli paylaşıp sizi sıkıyor olabilirim belki ama toplumun en büyük kanayan yarasını farkettirmek için, göze sokmaktan daha iyi bir yol yoktur. Paylaştıkça çoğalacağız. Lütfen videoyu ulaştırabildiğimiz kadar çok kişiye ulaştıralım el birliğiyle. Tüm kadınların desteğinize gerçekten ihtiyacı var. Bir olalım ? Büyüyelim ? Engel olalım ✋ #eminebulut #ölmekistemiyorum #kadınaşiddetsonbulsun

İşte Çiğdem Batur’un büyük ses getiren şiiri: