Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin’den keyif veren pozlar!

Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin’den keyif veren pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimler tatil fotoğrafları ile takipçilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin şu sıralarda dinlenmeye devam eden isimler arasında bulunuyor.

Çiğdem Batur, en son Amiral Battı Kaçıyorusss isimli tiyatro oyununda yer almıştı. Şimdilerde ise tatilde gününü gün ediyor. “Öz’e dönüş” notu ile hoş bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, tatilinin de iyi geçtiğini anlatmış oldu. İstanbul’da bulunan oyuncu windsurf yaptı ve keyifli anlar yaşadı.

Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin'den keyif veren pozlar! 10

Yazar Kanat Atkaya ile evli olan oyuncu Şebnem Bozoklu da tatilin keyfini çıkartan isimler arasında. atv’de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinin iptal olmasının ardından tatilini uzatan oyuncu, yaptığı paylaşım ile takipçilerinden büyük beğeni aldı.

“Bi ıslak saç bi karpuzlu saç bandı… Gerisi huzur, mutluluk ❤️ @kanat_atkaya”

Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin'den keyif veren pozlar! 11

Ece Uslu’nun İstanbul’u terk ederek İzmir’in Urla ilçesine yerleşmesi geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Oyuncu, bu durumu ‘eve geri dönüş’ olarak yorumluyor. Artık uzun soluklu ve yoğun emek gerektiren dizilerde de rol almak istemeyen Ece Uslu, son dönemde rahatına ve hayatı dilediği gibi yaşamaya odaklanmış durumda.

Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin'den keyif veren pozlar! 12

Savaşçı dizisinde Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin ise, eşi Deniz Evin ile mutlu bir hayat sürdürüyor. Dizinin çekimlerinin başlamasını bekleyen oyuncu, Fransız yazar, gazeteci ve senarist J. Christophe’un bir sözüyle takipçilerine hayata dair mesaj verdi:

Hayatınızda denge sorunu varsa, etrafınıza dikkatlice bakın; Muhtemelen birini yanlış bir yere koymuşsunuzdur. |J. Christophe|

Çiğdem Batur, Şebnem Bozoklu, Ece Uslu ve Gaye Turgut Evin'den keyif veren pozlar! 13