Ana sayfa Dizi İzle Cihan ve Ali tekrar sevgili mi oluyor? Bir Litre Gözyaşı 11. Bölüm

Cihan ve Ali tekrar sevgili mi oluyor? Bir Litre Gözyaşı 11. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı 16 Aralık Pazar akşamı yayınlanan 11. Bölümde Ayla Hanım’ın isteği üzerine Mahir’den uzak durmaya çalışan Cihan, Mahir’in gözleri önünde Ali ile yakınlaşıyor.

Cihan, Ayla Hanım’ın isteğinin ardından Mahir’den uzak durmak için ilk adımı atıyor ve kardeşi Elif’e yaptıkları için Ali’ye teşekkür ederken Mahir’in gözleri önünde Ali ile yakınlaşıyor. Çok yorulduğunu sakinlik ve huzur istediğini söyleyen Cihan, Ali’ye “Ben seni, senin beni sevdiğin gibi sevmiyorum ama ben tekrar denemek istiyorum” diyor. Diğer yandan Cihan ve Ali’yi uzaktan izleyen Mahir, adeta yıkılıyor. Genç kız Mahir’i kendinden uzaklaştırmak için Ali ile tekrar birlikte olmak istediğini söylerken gözyaşlarını tutamıyor. Bu esnada Ali, Cihan’ın elini tutarak ona sarılıyor. İkilinin yaşadığı yakınlaşma karşısında Mahir neler yapacak?

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)