Ana sayfa Dizi İzle Cihan’a büyük şok yaşatan kartta ne yazıyor? Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm

Cihan’a büyük şok yaşatan kartta ne yazıyor? Bir Litre Gözyaşı 10. Bölüm

tarafından ker_def

Bir Litre Gözyaşı 10. Bölümünde Cihan, Mahir’in hazırladığı kutuda yazılan kartlardan birini çekiyor ve kartı okuduğunda şok oluyor!

Mahir ve Cihan’ın yanına gelen Hande ise kutunun içinde ne olduğunu merak ediyor. Hande kutudan bir kağıt çekerken Mahir kağıtta yazılanı okumasını istemiyor ve Hande’nin elinden alıyor. Cihan ise, kartı alıp okuduğunda büyük şok yaşıyor. Kartta “Öleceksin!” yazmaktadır. Kartı okuduktan sonra Cihan bayılır. Rüyası kabusa dönmeye başlar. Yürüyememesi ile ilgili gördüğü rüya onu kötü etkiler. Sonunda tüm yaşadıkları kabustur.

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)