Ana sayfa Dizi İzle Cihan’ın yürekleri dağlayan itirafı! Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

Cihan’ın yürekleri dağlayan itirafı! Bir Litre Gözyaşı 7. Bölüm

tarafından ker_def

Tolga Tekin, Sanem Çelik, Miray Daner ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 7. Bölümü Kanal D ekranında 18 Kasım Pazar akşamı yayınlandı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz. Cihan, hastalığını bildiğini ailesine söylüyor!

Figen ve Muzaffer, Cihan’a hastalığını söylemeye karar verirler. Söze ilk Figen başlar. Alıştıra alıştıra nasıl söyleyeceğini düşünen Figen gözyaşlarına boğulur. Bir noktaya kadar götürdüğü cümlelerin devamını Muzaffer getirmeye çalışır. Boğazı düğüm düğüm kızına gerçekleri anlatmaya çalışır; fakat Cihan, ikisini de şaşırtan bir açıklamada bulunur. Anne ve babasını acı çekmelerine daha fazla izin vermeyen Cihan hastalığını bildiğini itiraf eder. Aile bu noktadan sonra birbirine kenetlenir!

KÜNYE:

Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir.

Yapım : Med Yapım – Mf Yapım
Yönetmen : Serhan Şahin
Senaryo : Hayal Taciri
Uygulayıcı Yapımcı : Şelale Baskıcı
Oyuncular : Miray Daner (Cihan Yürekli), Sanem Çelik (Figen Yürekli), Tolga Tekin ( Muzaffer Yürekli), Helin Kandemir (Elif Yürekli), Görkem Mete Demir (Deniz Yürekli), Revna Çolak (Eda Yürekli), Mert Yazıcıoğlu (Mahir Yetkin)