Ana sayfa Dizi Haberleri Çıkmaz bir sokak gibi, Fox TV’nin Kefaret dizisi nereye gidiyor, bilen yok!

Çıkmaz bir sokak gibi, Fox TV’nin Kefaret dizisi nereye gidiyor, bilen yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi izledikçe çıkmaz sokak hissi veriyor! Fox TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Kefaret dizisinin şimdiye kadar 7 bölümü yayınlandı. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin çok güçlü bir hikaye kurgusu bulunuyor.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret’in sırada olmayan, her bölüm daha da karışık hale gelen ve izleyenlerin önceden tahmin etmesi de pek mümkün olmayan bir hikaye örgüsü bulunuyor.

İşte bu durum zaten oyuncuları ilk başta etkileyen nokta olmuştu. Güçlü bir oyunculuk performansları ile Kefaret, pazar akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi konumunda. Dizinin hayranları her bölümde olayların daha da çok karıştığına ve içinden çıkılması zor bir durumun ortaya çıktığına tanık oluyor.

Sosyal medyada yapılan izleyici yorumlarında “Diziyi izledikçe kendimi çıkmaz sokağa girmiş gibi hissediyorum” diye yorum yazanları görebilirsiniz. Her bölüm heyecan içinde takip ediliyor ve pazar akşamları iple çekiliyor..

Ahmet, kaybolan kızını yani Elif’i buldu mu? Sinan’ın aldığı karar ne? Zeynep ile Sinan’ın ilişkisi nereye varacak?

Dizide Alp ve dadının gizemli tavırları da izleyicileri meraklandıran bir başka detay olarak dikkatleri çekiyor. 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak olan 8.bölümden ilk fragman yayınlandı ve yine harika bir bölümün geldiğini görüntülerden anlayabilirsiniz.