Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çilek Kokusu’nun Burak’ı Yusuf Çim, Star TV dizisiyle ekrana geri dönüyor!

Çilek Kokusu’nun Burak’ı Yusuf Çim, Star TV dizisiyle ekrana geri dönüyor!

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği; sezonun en merak edilen projesi ‘Akrep’, çok yakında STAR TV ekranında izleyici ile buluşacak. Zengin kadrosu ile dikkat çeken dizinin başrolleri arasında yer alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Yusuf Çim, ‘Akrep’te iki kadının kıyasıya iktidar mücadelesinin tam ortasında yer alan Aras karakterine hayat verecek.

Yusuf Çim, şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapıyor. 2015 yılında Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Yusuf Çim, yakın zaman sonra Star TV ekranında başlayacak olan Akrep dizisiyle yeniden hayranları ile buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

‘Akrep’in en çok konuşulacak karakterlerinden birine hayat veren Yusuf Çim, son dönemin en popüler oyuncularından biri olarak şimdiden sosyal medyada büyük ilgi görüyor. İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz, Servet gibi dizilerde rol alan oyuncu, ayrıca sinemada da dikkatleri çekmişti.

BanaBir Aşk Şarkısı Söyle, Hababam Sınıfı Yeniden filmlerinde yer alan oyuncu, gelecek yıl çekilecek Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nda da kadroda bulunuyor. Yusuf Çim, 2 yıldır dizi setlerinde görünmüyordu. Akrep ile yeniden setlere dönmüş olacak.

Senaryosu Erkan Birgören imzasını taşıyan ‘Akrep’in yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta yer alıyor.

Geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ile ‘Akrep’ çok yakında STAR TV’de…