Ana sayfa Sinema Cinayet Süsü ve 7. Koğuştaki Mucize filmleri Tivibu’ya geldi!

Cinayet Süsü ve 7. Koğuştaki Mucize filmleri Tivibu’ya geldi!

tarafından ker_def

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, izlenme rekorları kıran yapımları yeni yılda da izleyiciyle buluşturuyor. Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, dijital televizyon platformu Tivibu ile filmden diziye, belgeselden çocuk içeriklerine kadar farklı türlerdeki yerli ve yabancı yapımlarıyla her yaştan izleyiciye hitap etmeyi sürdürüyor.

7. Koğuştaki Mucize Seç İzle’de… Ocak ayında Seç İzle klasöründe, Türkiye’nin ‘En İyi Uluslararası Film Oscarı’ adayı seçilen “7. Koğuştaki Mucize” yayınlanıyor. Filmde, kızı ile aynı zekâ yaşına sahip bir babanın adalet arayışı anlatılıyor. Bir seri katil vakasını çözmeye çalışan cinayet masası ekibinin maceralarını konu edinen “Cinayet Süsü” de platformda yayında.

En yeniler Kırmızı Halı’da… Kırmızı Halı klasöründe izleyiciyle buluşan “Ölümcül Dövüş Efsanesi: Akrebin İntikamı”nda, katledilen ailesinin öcünü almak isteyen Scorpion’ın yolu, her nesilde yalnızca bir kez düzenlenen amansız dövüş turnuvasıyla kesişiyor. Animasyon türündeki “LEGO DC: Shazam-Sihir & Canavarlar” adlı yapımda Shazam karakteri, Superman, Batman, Flash gibi süper kahramanlardan oluşan Adalet Birliği’ni kurtarmak için kolları sıvıyor. “Yüzüklerin Efendisi” serisinden önce yaşananları anlatan “Hobbit” üçlemesi de ay boyunca Kırmızı Halı’da.

Sinema kanalları dopdolu… Türkiye’nin ilk uçak tasarımcısı ve üreticisi Vecihi Hürkuş’un yaşamını anlatan “Hürkuş: Göklerdeki Kahraman”, 10 Ocak 20.00’de Sinema Yerli kanalında izleyiciyle buluşuyor. Örümcek Adam olarak Miles Morales’i ön plana alan ve başka evrenlerden gelen Örümcek Adamlar ile Wilson Fisk karakterinin mücadelesini konu edinen “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde”, 17 Ocak 20.00’de Sinema Aile kanalında ekranlarda olacak.

Nostalji kuşağı seçkisi… Seç İzle/Film/Tivibu Vitrin/Nostalji Kuşağı klasörü 11 Ocak’ta platforma yüklenecek. 12 Ocak’ta yayınlanacak “Davaro”da, sözlüsü Cano’nun başlık parasını biriktirebilmek için Almanya’da çalışan Memo’nun köyüne dönünce başına gelenler anlatılıyor. Başrollerinde Hülya Koçyiğit ve İzzet Günay’ın oynadığı “Kezban Paris’te”de, dedesinin mirasına konmak isteyen Ayhan, evin hizmetçilerinden Kezban’ı sevgilisi olarak tanıtıyor. Film, 19 Ocak’ta Tivibu’da Nostalji Kuşağı klasöründe izleyiciyle buluşuyor. Ayrıca “Anneler ve Kızları”, “Baba Bizi Eversene”, “Güler Misin Ağlar Mısın” ve “Aslan Bacanak” gibi nostaljik yapımlar da izleyiciyle buluşacak filmler arasında yer alıyor.

Seç İzle: Belgesel veya Dizi

Seç İzle/Dizi Klasörü’nde yayınlanan “The Mallorca Files” isimli BBC yapımı, 10 bölümlük birinci sezonuyla platformda yer alıyor. Seride, İspanya’nın Mallorca Adası’ndaki gizemli cinayetleri çözmeye çalışan İngiliz ve Alman dedektiflerin yaşadıkları anlatılıyor. Seç İzle/Belgesel klasöründe izleyiciyle buluşan 10 bölümlük ikinci sezonuyla “Ölümcül Afetler”de ise gezegenimizi kitlesel çöküşün eşiğine getirebilecek afetler mercek altına alınıyor.