Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk 12. bölüm 2. fragmanı izle; Bu hikayenin kötüsü Ali Kemal!

Çocuk 12. bölüm 2. fragmanı izle; Bu hikayenin kötüsü Ali Kemal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Ceyda Ateş, Merve Çağıran, Serhat Teoman, Kenan Acar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz. Çocuk dizisi yolculuğuna 3 Aralık Salı akşamı 12. bölümüyle devam edecek. Hasan’ın Efe’nin kendi çocuğu olduğunu öğrenmesi sonrasında Ali Kemal ile giriştiği babalık yarışının yanı sıra Akça’yı asla affetmeyeceğini söylemesi de akıllarda kalan gelişmeler oldu.

Eğer Efe’yi Hasan almaya kalkar ise Ali Kemal kötülük yapacağını annesine söylüyor.”Bu hikayenin kötüsü ben olurum” diyen Ali Kemal, Hasan’ı öldüreceğini ima ediyor.

Akça ise Hasan’ın kendisini affetmesini sabırsızlıkla bekliyor. Akça, “Ben seni nasıl affettiysem, sen de beni affedeceksin” diyerek aşkında vazgeçmeyeceğini ortaya koydu. Hasan ise “Çok bekleyeceksin o vakit” diye yanıt verecek. Akça, Hasan’ı birlikte büyütmeyi teklif ediyor. Şule ise hamile olduğunu Asiye’ye anlatıyor. Her şeyi değiştirecek sahneler yeni bölümde.

Peki 12. yeni bölümde neler yaşanacak?

İşte Çocuk 12.bölüm 2. fragmanı:

26 Kasım Salı akşamı yayınlanan 11.bölümde neler yaşanmıştı?Yeniden hatırlayalım:

Hasan’ın hayatı Ali Kemal’in kararına bağlıdır. Ali Kemal, abisini ölüme terk edemez, son anda alıp bağ evine götürür. Hasan kendine gelip ayaklanırken abi, kardeş arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Asiye oğullarının arasına girip bir uzlaşma sağlamaya çalışsa da başarılı olamaz. Efe konusunda ikisinin de kararı nettir. Ferhat ve Kadir, Hasan’ın vurulmasıyla daha da öfkelenirlerken Hasan’ın hiçbir şey olmamış gibi elini kolunu sallayarak Efe’yi görmek için köşke girmesi ikilinin Hasan’a olan güvenini sarsmaya başlar. Hasan’ın Zeynep’i himayesine alması bu durumu daha da körükler. İkili Yavuz’un intikamını Hasan’dan habersiz almaya karar verirken, Hasan da köşke oğlunun doğum gününe davet edilmiştir.

Akça, Ali Kemal’in oynadığı oyundan habersiz Hasan’la aralarındaki kırgınlığın bir nebze olsa da düzeleceğini düşünerek Efe’nin doğum günü partisine gelir. Kutlamanın yeri son anda değişmiştir. Asiye ve Akça bu durumdan Hasan’ın haberi olduğunu düşünürken, Hasan elinde hediyesiyle köşke gelir. Ali Kemal’in Hasan’a oyun oynadığını öğrenen Asiye ve Akça kahrolurken… Oyuna getirildiğini anlayan Hasan, Zeynep’in yardımıyla mekana gelir. Hasan’ın son anda öfkesine yenik düşmesi Efe’nin en mutlu gününü mahvederken Murat’ın Kadir’ler tarafından kaçırılması her şeyi daha da altüst eder. Hasan artık bir karar vermek zorundadır… Kardeşi Murat mı yoksa kardeşim dediği Kadir ve Ferhat’ı mı kurtaracaktır… Hasan’ın bu kararı Karasu ailesi ve Akça için kartların yeniden dağıtılmasına sebep olacaktır.