Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuk 2. Bölüm Fragmanı İzle! Hasan ile Ali Kemal’in ilginç karşılaşması!

Çocuk 2. Bölüm Fragmanı İzle! Hasan ile Ali Kemal’in ilginç karşılaşması!

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni sezon için özenli bir çalışma yürüttüğü ve 1441 Yapım imzalı dizisi Çocuk, dizisi ilk bölümüyle 9 Eylül Pazartesi akşamı ekrandaki yerini aldı.Dizinin iyi bir başlangıç yaptığını ve olumlu dönüşler aldığını hemen belirtelim.

Dizinin ilk bölümüyle Total’de 6. sıraya yerleşmesi umut vadeden bir gelişme oldu. Dizi, AB grubunda ise 5. sırada yer aldı.Dizinin 2.bölümü ise 16 Eylül Pazartesi akşamı Star TV’de yayınlanacak. 2. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Usta oyuncu Nazan Kesal’ın da yer aldığı kadroda genç ve başarılı oyuncular bir araya geldi. Hikayenin sürükleyici yanı ve dizinin güçlü kadrosu dikkat çekmekte. Kesal, geçtiğimiz sezonlarda ekranın çok konuşulan dizisi ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ ile o kadar özdeşleşti ki sonrasında TRT’nin Halka dizisinde bambaşka bir karaktere hayat verse de hala akıllarda Fazilet Hanım olarak kaldı!

Öyle ki dün akşam Çocuk dizisinin ilk bölümünü izleyenlerin sosyal medyada yaptıkları yorumlardan Nazan Kesal’ın yeni rolüyle de Fazilet Hanım edasını sürdürdüğü imaları yapılmakta!

Kimi izleyiciler “Fazilet Hanım ve torununu izliyor gibiyiz” şeklinde yorumlar yaparken, bir başka gülümseten yorumda da bir izleyici “Fazilet Hanım ve Oğulları gibi olmuş” sözleriyle Kesal’ın bu rolden kolay kolay kurtulamayacağı izlenimini ortaya koymakta.

Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, dizinin yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otuyor.

Dizinin senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme alıyor.

Dizinin hikayesi kısaca şöyle:

“Çocuk” Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir hikayedir… Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır.