Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisi sonrası Ceyda Ateş’in aldığı önemli karar!

Çocuk dizisi sonrası Ceyda Ateş’in aldığı önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, uzun bir süre ara verdiği oyunculuğa geçtiğimiz sezon Çocuk dizisi ile yeniden dönüş yapmıştı. 3 yılın ardından hem Türkiye’de dönen hem de diziyle birlikte ekrana dönüş yapan Ceyda Ateş, dizinin finalinin ardından da yeniden ABD’ye döndü.

Ünlü oyuncu, hamile olduğunu da Amerika’ya döndükten sonra açıkladı. Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Ceyda Ateş, Çocuk dizisinin kendisi için anlamını özetledi. “Kiminle iyi vakit geçirdin Çocuk setinde” şeklindeki soruyu yanıtlayan Ceyda Ateş, “Herkesle. Muhteşem insanlar tanıdım ve çalıştım. İyi ki Çocuk projesinde oynamışım” yanıtını verdi.

Çocuk dizisi sonrası Ceyda Ateş'in aldığı önemli karar! 7

Ünlü oyuncu 3 yıllık aranın ardından yeniden setlere dönünce oyunculuk iştahı da arttı. Bebeğini dünyaya getirdikten sonra fazla beklemeden setlere dönme kararlılığında olduğunu da ilk kez açıkladı.

Yeni dizide yer alıp almayacağı sorulan oyuncu, “Yakın zamanda inşallah, arayı açmam söz” diye not bıraktı. Doğum sonrasında oyunculuğa dönüşünün uzun sürmeyeceğini de ayrıca belirten Ceyda Ateş, kariyerine fazla ara vermek istemiyor.

Ceyda Ateş, “Dizileri bırakma” diyen bir takipçisine “İmkansız bir şey, asla oyunculuğu bırakmam” yanıtını verdi. Bu dönemde en çok oyunculuk yapmayı özlediğini de ifade eden Ceyda Ateş, kendisini televizyonda görünce eleştirdiğini de ilk kez anlattı. Oyuncu, “Kendimi eleştirmek için bakıyorum. Yaptığım hatalara bakıyorum, not alıyorum tekrarlamamak için. Onun dışında bir şey hissetmiyorum” dedi.