Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran bile karakterinin sınırlarını bilemiyor!

Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran bile karakterinin sınırlarını bilemiyor!

tarafından ker_def

1441 Productions imzasını taşıyan, Star’ın merak uyandıran yeni dizisi Çocuk’un başrol oyuncularından birisi de Merve Çağıran… Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Meral Aksu karakterine hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile alkışı almıştı. Merve Çağıran, yeni sezonda Star TV ekranında Çocuk dizisinin Akça Yılmaz’ı olarak ekrandaki yerini alacak. Büyük bir çıkmaz yaşayan Akça karakterini canlandıracak olan Merve Çağıran, karakteri hakkında detaylar verdi.

İki aşk arasında kalan belki de hayatının en büyük sınavını verecek olan Akça’nın tam bir çıkmazda olduğunu belirten Merve Çağıran, “Hasan(İsmail Hacıoğlu) ile olan geçmişi aşktan uzak durmasına neden oluyor. Aşk onun için hırpalayıcı can atıcı bir duygu. Başka türlüsünü bilmiyor o nedenle de aşktan ve Ali Kemal’den kaçıyor. Çünkü Ali Kemal on aşkın hiç tanımadığı yüzünü gösteriyor. Diğer tarafta ise Hasan’la kopması mümkün olmayan bir bağı var ve bu değişebilecek bir şey değil.. Açıkçası Akça ne yapacak ben de merak ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOCUK DİZİSİ HAKKINDA:

Çocuk dizisinin Akça'sı Merve Çağıran bile karakterinin sınırlarını bilemiyor! 7

Hayat kadını bir annenin kızı olan Akça kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçerken, varlıklı bir ailenin gelini olan Şule, bir ömür boyu Akça’nın bebeğine annelik yapmaya söz verir. Adını Efe koyduğu bebeğe evladı gibi bakıp büyütürken, kendi çocuğunun doğmasıyla işler değişir. Kayınvalide Asiye’nin ise herkesin hayatını alt üst edecek büyük bir sırrı vardır. Bu sırrın mührü de Efe’dir.