Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran hem baş döndürecek hem ilkleri yaşayacak!

Çocuk dizisinin Akça’sı Merve Çağıran hem baş döndürecek hem ilkleri yaşayacak!

tarafından ker_def

Merve Çağıran ekrana dönüyor… Çocuk dizisinin Akça’sı nasıl birisi? Ünlü oyuncu karakterini anlattı…

Geçtiğimiz sezon Çarpışma dizisinde Meral Aksu olarak izlediğimiz Merve Çağıran, bambaşka bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Çarpışma dizisinde sıradan bir görüntüsü vardı. Çocuk dizisinde ise seksiliği ve güzelliği ile ön planda olacak.

Merve Çağıran dizinin tanıtım çekimlerinde cesur fotoğrafı ile dikkatleri de hemen üzerine çekiyor.

1441 Productions imzasını taşıyan, Star’ın yeni dizisi Çocuk’un başrol oyuncularından Merve Çağıran, şimdiden merak uyandıran projeyi ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Çocuk dizisinin Akça'sı Merve Çağıran hem baş döndürecek hem ilkleri yaşayacak! 8

Dört kadının annelikleriyle sınandığı yolda, çocuklarının da anneleriyle sınanacağı bir “Çocuk” dizisinde Merve Çağıran, kendi evladına daha iyi bir gelecek verebilmek için anneliğinden vazgeçen Akça karakterini canlandırıyor.

İlk kez bir anneyi canlandıran oyuncu yeni projesini şu sözlerle anlattı:

“Hikayede, karakterlerin zaaflarının salt kötülük olarak görülmediği, iyilikleri de kötülükleri de içlerinde barındırdıkları, bu yüzden de onları anlayabildiğimiz, empati kurabildiğimiz bir bakış açısı var.

Çocuğuna daha iyi bir gelecek verebilmek adına onu terk etmek zorunda kalan Akça’nın yaşadıkları ve hikayedeki aile çocuk ilişkileri beni çok etkiledi. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Akça’nın hayatında aşka yer yok aslında.

Akça’nın Hasan’la olan hastalıklı ilişkisi hayatından aşkı çıkarmasına neden olmuş. Ta ki Ali Kemal ile yolları kesişene kadar.. Hepimiz gibi Akça’nın da aşka ihtiyacı var.

Ne kadar kaçsa da aşk bir şekilde Akça’yı içine alacak. İnandıktan sonra her şeyi göze alabilecek ve her koşulda dimdik ayakta duran bir kadın karakter Akça.”

Çocuk dizisinin Akça'sı Merve Çağıran hem baş döndürecek hem ilkleri yaşayacak! 9

Başrollerini; Nazan Kesal, Serhat Teoman, İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda Serkan Birinci oturduğu, senaryosunu ise Nazlı Sunlu Kaçan ve Hilal Yıldız birlikte kaleme aldığı Çocuk Eylül’de Star’da.