Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 50. bölümü çok kritik önemde! Kanal D kara kara düşünüyor!

Çocuklar Duymasın 50. bölümü çok kritik önemde! Kanal D kara kara düşünüyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Çocuklar Duymasın 49. bölümüyle Çarşamba günü ekrana geldi. Ancak Sen Anlat Karadeniz ve Kızım dizilerinin etkisiyle reytingleri bir hayli düştü. Kanal D’yi fena halde rahatsız eden bu reyting düşüklüğünün nereye varacağı da merak konusu. Bu nedenle dizinin 50. bölümü büyük önem taşıyor. Eğer 50. bölümde de reyting düşüşü devam eder ise, Kanal D’yi kara kara düşüneceği günler bekliyor. 49. bölümde 3 reyting rakamına bile hem total hem de AB’de ulaşamayan Çocuklar Duymasın’ın Pazar gününden alınıp Çarşamba’ya getirilmesi de büyük tartışma yaratmıştı. Şimdi dizinin yeniden gün değiştirip değiştirmeyeceği tartışmaları başlayacaktır.

Videodan 50. bölümüden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Haluk ve Meltem, kız isteme telaşında…

Peki 49. ve son bölümde neler yaşanmıştı? İşte detaylar…

Havuç’un yeni bir işi olduğunu öğrenen Rıza, Haluk ve Meltem’e artık Simay’ı istemeye gelebileceklerini söyler. Haluk ve Meltem, Karadenizli aileye kız istemeye gitmek için hazırlıklara başlar. Ancak bilmedikleri bir şey vardır. Haluk ve Meltem istemeye çekirdek aile gideceklerini zannederken, çevrelerindeki herkes istemeye gelmek için hazırlık yapmaktadır.

Öte yandan Vedat Milor’un başlattığı “ Menemen soğanlı mı olur, soğansız mı olur?” tartışması başta Haluk ve Meltem olmak üzere herkesi ikiye ayırır. Menemen tartışması büyürken, birbirinden komik anlar yaşanır.

Yapımcı: Birol Güven
Senarist: Birol Güven
Yönetmen: Bora Tekay
Görüntü Yönetmeni: Altuğ Kasapbaşoğlu
Müzik: Aydın Sarman – Burcu Güven

Oyuncular:
Tamer Karadağlı (Haluk), Pınar Altuğ Atacan (Meltem), Zeyno Günenç (Gönül), Volkan Severcan (Zero Tuna), Melek Şahin (Emine ve Emine’nin kardeşi Nefes Terapisti Oksijen Hayriye), Suzan Kardeş (Kükrek Kadriye – Hüseyin’in annesi), Alparslan Özmol (Hüseyin), Şükrü Koruyucu (Şükrü), Alp Eren Khamis (Beton Orçun), Öykü Güven (Merve), Süleyman Yağcı (Fıs Fıs İsmail), Ferdi Akarnur (Müsteşar Kemal), Serkan Bülbül (Dar Gömlek Tolga), Deniz Gök (İrem)