Ana sayfa Dizi İzle Çocuklar Duymasın 52. Bölüm Fragmanı İzle – 10 Ekim Çarşamba

Çocuklar Duymasın 52. Bölüm Fragmanı İzle – 10 Ekim Çarşamba

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 52. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk, ailesini yakından takip eden gizemli kişiyi yakalar ve olanlar olur! Çocuklar Duymasın 52. bölümüyle 10 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin düşen reytingleri ciddi bir sorun. Toparlama işaretleri de gelmiyor. Geçen sezon Pazar günleri iyi performans sergileyen Çocuklar Duymasın, Çarşamba günleri ayakta durmakta zorlanmakta.

Çocuklar Duymasın dizisinin 52. bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

Peki 52. bölümde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar:

Son zamalarda Haluk ve Meltem’in etrafında dolaşan ve onlar hakkında bilgi almaya çalışan kişi sonunda yakayı ele verir. Haluk, bu kişiyi yaka paça yakalar ve kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Herkes büyük bir merakla ve tedirginlikle bu işin altından kimin çıkacağını öğrenmek ister. Peki, gizemli adamın sırrı ortaya çıkacak mı? Öte yandan Havuç’un uygulamasına saldırı yapılmıştır. Yapılan kötü yorumlar her şeyi alt üst etmiştir. Havuç bu durum karşısında nasıl bir önlem alacaktır?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

Dizinin 51. ve son bölümünde neler yaşanmıştı? İşte detaylar:

Taş Fırın Haluk, kız isteme töreninde fotoğrafı kimin paylaştığını en sonunda bulur. Karadenizli aile ile özür dilemesi için suçluyu buluşturur. Ancak ortalık daha da karışacaktır. Öte yandan Meltem uzun ve mutlu yaşamanın sırları üzerine bir kitap okumaya başlar. Meltem yaşam biçimlerini değiştirmek için önemli kararlar alır. Meltem’in bu kararlarından sonra hem Haluk’un hem de Karadenizli ailenin hayatı alt üst olur.

Öte yandan Meltem, Sultan Hanım’ın sürekli kendisini taklit etmesinden çok rahatsızdır. Bu durumu normal karşılayan Haluk, Rıza Bey de kendisini taklit etmeye başlayınca küplere biner. Tüm bunlar yaşanırken şüpheli bir adam, Haluk ve Meltem’i gizlice takip etmeye başlar. Haluk ve Meltem’in yakın çevresini de takibe alan bu adamın kim olduğu büyük merak konusudur. Şüpheli adam gizli gizli Haluk ve Meltem’in evine, Haluk’un iş yerine gider. Çetinoğlu ailesinin etrafındaki bu tehlike nedir, şüpheli adam kimdir?