Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocuklar Duymasın 65. Bölüm Fragmanı İzle! İşte yeni bölüm yayın tarihi!

Çocuklar Duymasın 65. Bölüm Fragmanı İzle! İşte yeni bölüm yayın tarihi!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 65. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem video kanalı açmaya karar verince olanlar oluyor! Çocuklar Duymasın dizisi reklam azlığı nedeniyle özel kanalların dizilerine ara vermesi sebebiyle yeni bölümleriyle bir süredir ekranda yoktu. Dizinin 65. yeni bölümünün yayın tarihi belli oldu. Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümünü 23 Ocak Çarşamba günü izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın 65. yeni bölüm fragmanında Haluk, Meltem’e çektikleri videoları yayınlayacakları bir kanal açmak istediğini söylüyor. Meltem’in küçük şaşkınlık krizinin ardından Emine’nin de yardımlarıyla videolar çekmeye başlıyorlar. Haluk ve Meltem’in videolar için buldukları konseptler eğlenceli anlara sahne oluyor. Meltem, Haluk’tan videolar için bıyıklarını kesmesini istiyor. Haluk bunun üzerine çılgına dönüyor!

Öte yandan Gönül, Tuna’nın gizlediği bir konuyu öğrenmeye çalışıyor. Tuna ise gizlemek için elinden geleni yapsa da başarılı olamıyor. Aynı zamanda Gönül, taşınacağı için üzgündür. Haluk ve Meltem ise bu duruma en az onlar kadar üzülür. Peki, Gönül ve Tuna gidecek mi?

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!