Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi 28 Ocak Pazar 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Çocuklar Duymasın dizisi 28 Ocak Pazar 25. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Çocuklar Duymasın, son dönemde daha da çok ilgi görmeye başladı. Senaryodaki değişiklerin ardından hareketlenen dizi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’nun yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisindeki heyecan 25. bölümle devam edecek.

28 Ocak Pazar akşamı Kanal D’de yayınlanacak 25. bölüm 1. fragmanı da yayınlandı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Meltem, Haluk’u Terk Edip Gidiyor!

Herkes, Haluk’un boşanmak istememesi üzerine Meltem’in mutlu olacağını düşünürken, Meltem eve gelir eşyalarını toplar ve Haluk’u terk eder. Meltem, Tutku ve Haluk’un arasından çekilmek istemektedir. Haluk elinden gelen her şeyi yapar ama Meltem’i ikna edemez.

Uzun bir süre her yerde Meltem’i arayan Haluk, Meltem’in en ufacık bir izine rastlamaz. Bunun üzerine kendini eve kapatan Haluk, dostlarını endişelendirir. Meltem’in nerede olduğunu günler sonra bir tek Gönül öğrenir. Gönül, Meltem ile konuştuğunda hayatının şokunu yaşar. Tutku’nun Haluk’a aşık olduğunu öğrenen Gönül ne yapacaktır?

Tutku, Meltem’in yokluğunu fırsat bilip, Haluk’u elde etme yolunda en büyük hamlelerinden birini yapar. Tutku, Haluk’a Meltem’in başka bir ilişkisi olduğunu ve onunla yurt dışına gittiğini söyler. Artık hiçbir şey Haluk ve Meltem için eskisi gibi olmayacaktır.