Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi Sen Anlat Karadeniz karşısında sihirli bir formül buldu!

Çocuklar Duymasın dizisi Sen Anlat Karadeniz karşısında sihirli bir formül buldu!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz / Çarşamba günleri diziler arasında müthiş bir rekabet var… Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul’un yokluğunda reytingleri toplayacağını geçen Çarşamba günkü bölümüyle gösterdi.

Kanal D’nin Çocuklar Duymasın dizisi ise gün değiştirmenin sıkıntısını Sen Anlat Karadeniz’in gelişiyle hissetmişti.

Reytingi düşen Çocuklar Duymasın dizisi için sihirli bir formüle ihtiyaç vardı. Geçen sezon Tutku karakteriyle diziye hareket katan Birol Güven, bu sezon da “Karadeniz Etkisi” ile dizinin reytinglerini yükseltmeye çaba harcıyor.

Sen Anlat Karadeniz’in karşısında Çocuklar Duymasın da Karadeniz şivesi, Karadeniz karakterleri ve Karadeniz yöresiyle ilgili konuları öne çıkartarak yanıt vermek amacında.

Bu durumu güçlendiren bir gelişme de yaşandı. Kanal D’den basına gönderilen Çocuklar Duymasın haberinde Karadeniz etkisinin bir hayli öne çıkartılacağı anlaşıldı.

Gönderilen haber içeriği şu şekilde:

Çocuklar Duymasın’ın Karadeniz sahneleri büyük beğeni topluyor.

Kanal D’nin fenomen dizisi “Çocuklar Duymasın” her Çarşamba akşamı izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Birol Güven’in yaptığı dizi yeni karakterleri ile olduğu kadar eğlenceli Karadeniz sahneleri ile de büyük beğeni kazanıyor.

Havuç’un müstakbel eşi Simay ve ailesinin, Meltem Haluk ve dizinin diğer karakterleri ile yaşadığı samimi diyaloglar izleyicilerin dikkatini çekmeye başladı.

Çocuklar Duymasın her Çarşamba yeni bölümleri ile Kanal D’de.