Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezonunda izleyiciyi yenilikler bekliyor!

Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezonunda izleyiciyi yenilikler bekliyor!

tarafından ker_def
Çocuklar Duymasın yeni sezon 45. bölümünde neler yaşanacak?

Çocuklar Duymasın dizisi geçtiğimiz sezon Pazar akşamları ekrana geliyordu.

Ancak yeni sezonda dizi Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşacak. Bu durumda Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz ve Nefes Nefese dizileri ile reyting yarışı yapmak durumunda kalacak.

Dizide bir önemli değişiklik de genelde kapalı mekanlarda yapılan çekimlerin 45. bölüm ile birlikte açık mekana taşınması şeklinde olacak.

Ayrıca Havuç karakterinin evlenmesiyle diziye yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Buse Sinem İren, yeni sezonda Havuç ile evlenecek.

Çocuklar Duymasın 45. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

İşte dizinin yeni sezonundan görüntüler ve yeni bölümün özeti:

Hüseyin ve Şükrü fenomen olabilmek için yine başlarını derde sokacak bir hamle yapıyorlar. Peki bu defa onları bekleyen sürpriz ne?

Çocuklar Duymasın’ın sevilen karakterlerinden Hüseyin ve Şükrü yeni sezonda da yine boş durmuyor. Son zamanlarda fenomenlerin gerçekleştirdiği şeyleri yaparak video çekmeye karar veren ikili, bu defa ummadıkları bir sonla karşılaşıyor! Hüseyin ve Şükrü’nün fenomen olma denemeleri nasıl bir sona yol açacak? İkili bu kararlarından geri dönecek mi?

Çocuklar Duymasın 45. bölüm fragmanında Havuç’un evlilik kararı, çok konuşulacak!

Çocuklar Duymasın dizisi yeni sezonunda izleyiciyi yenilikler bekliyor! 7

ÇOCUKLAR DUYMASIN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Meltem ve Haluk, bu evlilik kararını nasıl karşılayacaklar?

Yapımcılığını Mint Yapım – Birol Güven’in üstlendiği dizinin kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Melek Şahin, Suzan Kardeş, Alpaslan Özmol, Ferdi Akarnur, Şükrü Koruyucu yer alıyor. Çocuklar Duymasın, yeni sezonuyla 15 Ağustos Çarşamba günü Kanal D’de