Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinda her şey allak bullak oldu!

Çocuklar Duymasın dizisinda her şey allak bullak oldu!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 13 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelen bölümde dikkat çeken detaylar vardı. Dizinin reytinglerinin düşmesi sebebiyle senaryoda keskin dönüşler var. Tuna karakteri yeni bir aşka yelken açar pozisyona getirildi. Meltem’in ise Haluk’tan boşanacağı gibi bir durum da oluşturuldu. Çocuklar Duymasın dizisindeki bu hamle reyting artışı getirir mi bilinmez, ama senaryonun bu şekildeki değişimleri ile geçmişte başarılı sonuçlar alındığı biliniyor.

Çocuklar Duymasın 72. Bölümde Işıl ve Tuna arasındaki yakınlaşma tehlikeli bir boyuta doğru gidiyor! Peki Tuna, bu durumun üstesinden nasıl gelecek? Videodan o sahneleri izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın yeni bölümde Tuna, reklam iş birliği için görüştüğü Işıl Hanım’dan çok etkilenir. Bir anda onun etkisi altında kalan Tuna, ondan uzaklaşmaya karar verir ancak işler onun düşündüğü gibi ilerlemez. Işıl’la her yan yana geldiğinde hislerine engel olamayan Tuna için durum giderek zorlaşır. Işıl, artık Tuna’nın rüyalarına da girmeye başlar. Bu durumlardan haberi olmayan Gönül ise Işıl’ı evinde ağırlar. Tuna’nın hasta olduğunu duyan Işıl, onun evine ziyarete gelir. Işıl’dan kaçamayan Tuna, bir yanda Gönül bir yanda Işıl ile zor bir durumun içinde kalır. Peki, Tuna bu durumu nasıl atlatacak? Gönül, Işıl ve Tuna arasındaki bu durumu fark edebilecek mi?