Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde büyük değişiklik, herkes şaşırdı kaldı!

Çocuklar Duymasın dizisinde büyük değişiklik, herkes şaşırdı kaldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle bu sezon Çarşamba akşamları buluşmakta olan Çocuklar Duymasın dizisinin günü değiştirildi. Kanal D’nin aldığı karar gereğince dizi artık Perşembe akşamları saat 19.45’te ekrandaki yerini alacak. Bilindiği üzere diziye Gece karakteri katılmış ve geçen sezonun kurtarıcısı Tutku karakterleri de geri dönmüştü. Ancak bu hamle dizinin kurtulmasını sağlamadı. Kanal D’de aldığı yeni karar ile diziyi perşembe günlerine aldı.

Çocuklar Duymasın yeni gününde 28 Mart perşembe saat 19.45’te Kanal D’de ekrandaki yerini alacak. Bu değişikliğin bir başka dikkat çeken yanı ise Jet Sosyete ile benzerliği… Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta Jet Sosyete dizisi de Çarşamba günleri ekranda yerini alıyordu. Ancak dizi bu hafta Perşembe günü yayınlandı. 1 hafta aradan sonra Çocuklar Duymasın ile Jet Sosyete yine aynı gün rakip oldu.

Çocuklar Duymasın dizisinin 74. yeni bölümünde neler yaşanacak? Videodan yeni bölümden görüntüleri izleyebilirsiniz. Detaylar ise şöyle.

Tuna, Işıl’ı etkilemeye çalışıyor!

Işıl’a ilgi duymaya başlayan Tuna bir taraftan da onu etkilemeye çalışır. Caz müziği çok sevdiğini ve yıllardır saksafon çaldığını söyleyen Tuna’ya Haluk çok şaşırır. Tuna’nın saksafon çalışmaları Haluk’un sinirlerini bozar.

Halil ise kahvehanede tiyatrolar günü için etkinlik düzenler. Hüseyin, Şükrü ve ekip kılıktan kılığa girerler.