Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde herkesten gizlenen aşk patladı gitti!

Çocuklar Duymasın dizisinde herkesten gizlenen aşk patladı gitti!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın dizisinin Meto’su Etem Caner Karüç’ün peşinden aylarca koşmuş!

Çocuklar Duymasın dizisindeki aşk Deniz Gök’ün Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programındaki açıklamaları dikkat çekmişti.

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde rol alan ve 4 ayda 20 kilo vererek dikkatleri üzerine çeken Deniz Gök’ün Meto için aylarca peşinden koşmuş.

Çocuklar Duymasın dizisi için Birol Güven’in sosyal medyadaki ilanına kuzeninin dönüş yaptığını ve çağırılarak ekibe katıldığını belirten Deniz Gök, Karüç ile sevgili olabilmek için çok uğraştığını söyledi.

Çocuklar Duymasın dizisinde herkesten gizlenen aşk patladı gitti! 7

Gök’ün açıklamaları şöyle:

“Caner ile çok yakın arkadaştık. Çıktığı kızları falan biliyorum. Bir gün ‘Ya bu kızlarla olmamalı, benimle olmalı’ dedim. Ben kafaya koydum. Bir yere gidiyor, ‘Özledim’ yazıyorum. Not bırakıyorum. 5-6 ay peşinden koştum. O zamana kadar çok üstüne gitmiştim. O gün elimi tuttu. Ama ilk kim açıldı derseniz, ben. ‘Deniz istiyorsun biliyorum ama ben iyi bir sevgili olamam sana’ dedi. ‘Ben sana güveniyorum, olursun’ dedim. ‘Aramızda 10 yaş var. Benim ciddi bir ilişkim olmadı. Seni üzerim. Arkadaşlığımız da zarar görür’ dedi. ‘Ya rahat ol, bana bırak. Deneyelim, olmazsa arkadaş devam ederiz’ dedim. Şimdi 6 yıl oldu, patladı gitti. Bir gün beni bırakıp gitse bile benden yana arkadaşlık bitmez. O nasıl tepki verir bilmiyorum ama benim hep hayatımda olur. “