Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisindeki Light Selami vakası bir kandırmaca mıydı?

Çocuklar Duymasın dizisindeki Light Selami vakası bir kandırmaca mıydı?

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisi, Kanal D’nin önümüzdeki sezon devam etmesine karar verdiği yapımlardan birisi oldu.

Bilindiği üzere 12 sezondur ekranda olan Arka Sokaklar ve Çocuklar Duymasın dizileri dışında Kanal D tüm dizilerini yayından kaldırma kararı almıştı.

Çocuklar Duymasın dizinin sezon finali ise 10 Haziran Pazar akşamı ekrana gelecek 44. bölüm ile yapılacak.

Dizi sezon finaline gide dursun, sosyal medyada Light Selami tartışması bir hayli alevlendi… Dizinin 43. bölümünde Gönül ile Zero Tuna arasında Light Selami tartışması yaşanmıştı. Gönül, eski eşi Selami’nin evlerine gelebileceğini söylerken, Tuna karşı çıkmıştı.

Bu sahnelerden sonra Light Selami’nin diziye dönebileceğine yönelik internet sitelerinde ve sosyal medyada yorumlar yapılmıştı.

Ancak bu durumun yapımcının ilgi çekmek için yaptığı bir oyun olduğunu düşüncesi ağırlık kazanmaya başladı.

“Bence Selami gelecek olayı reyting için yapıldı. Özgür Ozan yaşlandı ve bayağı kilo aldı. Tekrar Light erkek rolü yapabileceğini sanmıyorum” şeklindeki mesajlar sosyal medyada yer alıyor.

Bazı izleyiciler de Selami’nin gelmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğramış durumda. Yapımcı Birol Güven eğer ilgi çekmek için böyle bir yönteme başvurdu ise, bu durumun geri tepme olasılığının daha yüksek olacağını gözlemliyoruz.

Ancak henüz net bir durum yok.

44. bölüm sezon finali 1. fragmanı yaınlandı:

44. SEZON FİNALENDE NELER OLACAK?

Haluk’un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne?

Çocuklar Duymasın’da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ekrana gelecek 44. Bölüm, sizi bol bol güldürecek!

Haluk, yeni bir karar alır. Bu kararı başta Meltem olmak üzere herkesi şaşırtır. Zero Tuna ve Gönül’ü yeni bir sınav beklemektedir. Çocuklarıyla karşılaşacakları bu yeni mücadele, zor zamanların habercisidir. Meltem ve Haluk, evlat edindikleri Zeynep’i eğlendirebilmek için yeni yollara başvururlar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Çocuklar Duymasın dizisindeki Light Selami vakası bir kandırmaca mıydı? 7

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Meltem, Haluk’un telefon şifresini değiştirince olanlar oluyor! Meltem, Haluk’un telefonun şifresini değiştirir. Ancak öyle bir şifre koyar ki, Haluk’un telefonunu açması imkansız hale gelir. Haluk’un telefonundaki şifreyi açabilmesi için, Meltem’i ailesinden istediği günü hatırlaması gerekmektedir! Taş Fırın Haluk isteme tarihini hatırlamayınca birbirinden komik anlar yaşanır.

ÇOCUKLAR DUYMASIN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Öte yandan Gönül’ün eski kocası Selami’nin genç sevgilisi olduğuna dair haberler gelir. Gönül bu meseleyi Meltem’le konuşunca Tuna çok kıskanır. Gönül, aynı Tuna’nın eski karısı Özlem gibi Selami’nin de eve gelmesini isteyince ortalık karışır!