Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor? Bir çuval inciri berbat etti!

Çocuklar Duymasın şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor? Bir çuval inciri berbat etti!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi, reytingi arttırmak için denemediği yol bırakmadı son günlerde!

Sezonun başında beklenen ilgiyi göremeyen dizinin final yapacağı haberleri dolaşmıştı kulislerde ancak sonrasında bir şekilde dizinin devam etmesine karar verildi. Çocuklu her ailenin gündemini fazlasıyla meşgul eden TEOG, diziye de girdi ve TEOG anneleri geyiği uzun süre devam etti. Ancak TEOG’un kaldırılmasından sonra bu konu da rafa kaldırıldı.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin uzun süre reytinglerinin düşük olmasından sonra senaristler iş başına geçti ve Meltem ile Haluk’un boşanma hikayeleri haftalarca uğraştırdı.

Çocuklar Duymasın şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor? Bir çuval inciri berbat etti! 8

Bu süreçte, Çocuklar Duymasın gibi bir dizide Tutku gibi bir karakter ortaya çıktı ve sanki yeterince başka dizilerde psikopat yokmuş gibi bir de Tutku, psikopat tavırlarıyla herkesi şaşkına uğrattı.

Ancak bu şaşırmanın en büyük nedeni, Çocuklar Duymasın gibi bir diziye yakıştırılamamış olmasıydı. Adı Çocuklar Duymasın olan dizide çocuk kalmayınca Havuç’un geri dönmesi hikayesi senaryoya eklendi. Furkan Kızılay istemeyince, ona benzeyen başka bir oyuncu bulundu ve saç ve sakalları kızıla boyanarak Baran Erdoğan diziye dahil oldu. Kimi inandırıcı bulmadı, kimisi de benzemiş diyerek yeni Havuç’u kabullendi.

Çocuklar Duymasın şaka mı yapıyor, dalga mı geçiyor? Bir çuval inciri berbat etti! 9

Son olarak Çocuklar Duymasın’ın fenomen karakteri Dominant Teyze Gönül’ün öldüğü bomba gibi düştü dizinin gündemine. 35. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra yeni bölüm merakla beklendi. Pek çok izleyici bunun bir şaka olabileceğini düşünse de hiç fire verilmedi ve dizinin yeni bölümüne kadar kimse gerçeği öğrenemedi.

Sonunda dün akşam yayınlanan bölümde anlaşıldı ki Gönül’ün ölümü tamamen bir şakadan ibaretti. Helvası dahi kavrulan Gönül’ün ölmediği, hepsinin Haluk’a bir şaka olduğu anlaşıldı. Bir haftadır ‘Zeyno Gönenç diziden ayrılıyor mu?’ soruları da yanıtını buldu.

ÇOCUKLAR DUYMASIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN 

Ancak sosyal medyada eleştiriler de bölümün ardından geldi. İzleyenler, sosyal medyada yorum yağdırarak bu duruma tepki verdiler. Reyting nedeniyle Haluk’a değil izleyenlere yapılan bu kötü şakadan memnun olmayanlar “Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Aslında Çocuklar Duymasır, bu hamleyle reytingini bu hafta yükseltmeyi de başardı. Fakat anlaşılan o ki bu ‘şaka’dan sonra izleyici artık ne yapsa inanmayacak hale gelecek! Yani bir bölüm reytingi arttıralım derken bir çuval inciri berbat etmiş gibi duruyor Çocuklar Duymasın!

Bu arada dizi Total’de 3. ve AB’de 4. sırada yer aldı bu hafta.