Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisi çıkmaza girdi, haydi birini seç seçebilirsen!

Çocukluk dizisi çıkmaza girdi, haydi birini seç seçebilirsen!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Çocukluk dizisinin 7. yeni bölümü 20 Kasım akşamı yayınlanacak. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız, Selen Öztürk’ün kadrosunda yer aldığı dizinin 7. yeni bölümünde iki konuda dizideki çıkmaz izleyicileri etkileyecek.

Ayşegül’ün dudağından öperek aşkını gösterdiği Mahir, ne yapacak kimse bilmiyor. Ancak bu iki karakterin aşka yürümesi izleyicileri çok rahatsız edecektir. Öpüşme konusu zaten sosyal medyada çok ağır eleştiriler aldı.

Dizinin hikayesinde çıkmaza giren iki nokta var. Birincisi aşk konusunda Mahir, Ayşegül’ün cazibesi ile eşi Gülay’ın yeniden dönüşü arasında kaldı.

Bir anda ortaya Demir olarak çıkan, kendisini büyüten kadının hapse girdiği oğulları olarak bildikleri çocuk konusunda çıkmaz yaşanacak. İzleyicilere göre bu çocuk onların Ali Kaan’ı değil. Ama senaryo nasıl ilerler bilinmez.

Dizide Demir isimli çocuk, onu büyüten annenin kendisine tembihlediği gibi bir oyun oynuyor. Yani onlara anne ve baba diyor ama bunun altında onu büyüten annenin daha önce yazdığı mektuptaki yönlendirmelerini izliyor…

Çocukluk dizisinde Mahir hem Ayşegül hem de Demir konusunda büyük bir sınav verecek. Çocukluk dizisinin 7.bölümünden 2. fragmanı videoda izleyebilirsiniz: