Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisi tutmayan Erdal Beşikçioğlu’ndan yeni bir dizi geliyor ama sürpriz bir ayrıntı var!

Çocukluk dizisi tutmayan Erdal Beşikçioğlu’ndan yeni bir dizi geliyor ama sürpriz bir ayrıntı var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. isimli dizinin ardından ekranlara Çocukluk isimli diziyle dönmüştü. Fox TV’de ekrana gelen dizide Burcu Özberk ile başrolde yer alıyordu. Bir yetimhanenin müdürü olarak ekranlara gelen Beşikçioğlu’nun dizisi, ne yazık ki reytinge yenildi.

Büyük iddialarla başlayan dizi, geçtiğimiz ay 11. bölümüyle ekranlara veda etti. Güçlü oyunculuğu ile usta bir isim olan Beşikçioğlu’nun dizisi tutmadı ama yeni bir dizi için kolları sıvadı.

Erdal Beşikçioğlu, bir başka dizi için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor şu sıralarda. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından Beşikçioğlu’nun yeni dizisi ile ilgili bilgiler verdi.

Buna göre ünlü oyuncu, Gain isimli dijital platform için çekilecek bir dizide rol alacak. Kod adı Hamlet olarak lanse ediliyor dizi şu anda ama ismi değişebilir.

Dizinin yönetmenliğini ise Kaan Müjdeci yapacak. Filmin yapımcılığını ise Kanat Doğramacı’nın sahibi olduğu Astoros Film ile Gain Yapım ortak olarak üstlenmekte.

Erdal Beşikçioğlu’na eşlik edecek diğer başrol ise belli oldu. Genç oyuncu Elit İşcan, Erdal Beşikçioğlu ile kod adı Hamlet dizisinde kamera karşısına geçiyor.

Çocukluk dizisi tutmayan Erdal Beşikçioğlu'ndan yeni bir dizi geliyor ama sürpriz bir ayrıntı var! 9

Aslında bu ilginç bir buluşmayı da beraberinde getirmekte. Zira Elit İşcan, yıllar önce Erdal Beşikçioğlu ile Hayat Var isimli sinema filminde oynamış ve o film ile de büyük dikkat çekmişti.

Çocukluk dizisi tutmayan Erdal Beşikçioğlu'ndan yeni bir dizi geliyor ama sürpriz bir ayrıntı var! 10

1994 doğumlu olan Elit İşcan, 2008’de çekilen Hayat Var filminde 14 yaşındaydı ve bu filmle birlikte sinema çevrelerinde de çok konuşulmuştu.

Çocukluk dizisi tutmayan Erdal Beşikçioğlu'ndan yeni bir dizi geliyor ama sürpriz bir ayrıntı var! 11