Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk dizisinde akıldan çıkmayan öpüşme sahnesinin perde arkası ortaya çıktı!

Çocukluk dizisinde akıldan çıkmayan öpüşme sahnesinin perde arkası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında dizilerdeki öpüşme sahneleri genelde reyting yükseltmek amacıyla yapılır. Bir dizinin şayet reytingleri düşer ise öpüşme sahneli konularak heyecanın artırılması sıklıkla görülen bir davranıştır. Ancak Çocukluk dizisinde bu tutmadı.

Dizinin 6. bölümünde Ayşegül ve Mahir karakterlerinin öpüşmesine izleyiciler yoğun bir itirazda bulundu. Aslında bu iki karakteri baba – kız gibi düşünen dizi hayranları için bir aşk hikayesinin başlangıcı 6. bölümde gerçekleşti. O bölümden sonra da dizinin reytingleri düşmeye başladı. İzleyiciler bu sahneyi de unutamadıklarını ve çok rahatsız olduklarını sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla ortaya koydu.

Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk’in 6.bölümdeki o sahne öncesindeki kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Dizinin youtube hesabından yayınlanan 6. bölüm kamera arkasında ekibin sahne çekimlerinde bir hayli neşeli olduğu da görülüyor.

Özberk’in parkta bankta otururken makyaj tazelediği de kameraya yansıdı. Ancak kamera arkası görüntülerinde bu öpüşme sahnesinin çekimlerinin nasıl yapıldığı yansımadı…

Fox TV geçtiğimiz hafta aldığı karar ile Çocukluk dizisini 11. bölümde yayından kaldıracak. Yani 25 Aralık Cuma akşamı dizinin final bölümü yayınlanacak.

6. bölümden kamera arkası görüntüleri ise videoda bulabilirsiniz.