Ana sayfa Dizi Haberleri Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk ekrana yeni bir diziyle dönüyor!

Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk ekrana yeni bir diziyle dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Çocukluk dizisi ile gelmişti Burcu Özberk. Başarılı oyunculuğu ile takdir toplayan bir isim. Son yılların gözdesi kadın oyunculardan birisi. Yapımcıların oyunculuğuna güvendiği ve kariyer basamaklarını sağlam adımlarla atan bir isim Burcu Özberk.

Muhteşem Yüzyıl’da rol aldı ilk olarak. Sonrasında ise Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı karakteri ile hafızalara kazındı. O diziyle büyük bir çıkış yakaladı.

Şahane Damat dizisinin ardından Badem Şekeri isimli televizyon filminde rol aldı. Fox TV için çekilen televizyon filmi o kadar sevildi ki tam 5 versiyon olarak çekildi.

Aslan Ailem ile yeniden ekrana döndü. Dizi 31 bölüm sürdü. Burcu Özberk’in daha sonra rol aldığı ve başrolü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı Kanal D’nin Afili Aşk dizisi ise büyük beğeni kazandı.

Ardından Fox’un Çocukluk dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile başrolde yer aldı ama iddialı başlayan dizi, 11. bölümde final yaptı.

Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk ekrana yeni bir diziyle dönüyor! 7

Burcu Özberk, bu kez yine bir romantik komedi dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Oyuncu, Güney Kore dizisi
Canning Single Lady isimli yapımdan uyarlanan bir dizide başrolde.

Dizinin Türkçe ismi henüz belli değil. Yönetmenliğini Umut Kırca’nın üstleneceği dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsay yazıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre Burcu Özberk, başrolü İlhan Şen ve Burak Yörük ile paylaşıyor. Çekimlerinin bayram sonrası başlaması beklenen diziye son olarak Melisa Döngel de katıldı.

Haziran ayında yayınlanacak olan dizinin yapımcılığını ise Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal üstleniyor…