Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk’in ne yaptığı ortaya çıktı!

Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk’in ne yaptığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında bu sezon yayından kısa sürede kaldırılan dizilerden birisi de Çocukluk olmuştu. Erdal Beşikçioğlu ile Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı dizi, 11. bölüm itibari ile final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Güzel oyuncu Burcu Özberk ise bu projeden sonra ortalarda görünmemeye başladı. Şimdilik herhangi bir projesi olmayan oyuncu, zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Hayranları ise oyuncunun ne yaptığını çok merak ediyor.

Clubhouse’ta bir sohbete katılan Burcu Özberk, şu sıralarda yeğeni ile ilgilenmeyi tercih ettiğini belirtti. Oyuncu, “Ben yeğenimle ilgileniyorum. Onu yetiştirmeye çalışıyorum. Çocuk yetiştirmenin çok zor olduğunu biliyorum” şeklinde konuştu.

Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk'in ne yaptığı ortaya çıktı! 8

Özberk 31 yaşında olduğunu ve evlenmeyi düşünmediğini ancak çocuk sahibi olmayı da istediğini ifade etti. Evlenmeden anne olabileceğini belirten Özberk, yumurtalıklarını da dondurmayı düşünüyor.

Kadınların biyolojik olarak bazı sınırlarının olduğunu, bunu şanssızlık olarak nitelendiren oyuncu, “Belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olamıyoruz. Ben de 31 yaşındayım, evlenmeyi düşünmüyorum” dedi.

Kendine güvenmesi durumunda babasız bir çocuk dünyaya getirmeyi düşündüğünü anlatan oyuncu, henüz bu konuda karar vermiş değil.

Çocukluk dizisinden sonra Burcu Özberk'in ne yaptığı ortaya çıktı! 9

Haksızlığı kabul etmeyen bir yapısı olduğunu belirten oyuncu, özgürlüğüne düşkün olduğunu ve kendisine müdahale edilmesinden de hoşlanmadığını söyledi.