Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk finale giderken bile gelişmeler izleyiciyi çok üzecek

Çocukluk finale giderken bile gelişmeler izleyiciyi çok üzecek

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Çocukluk dizisinin kalemi geçen hafta kırılmıştı. Dizinin final yapacağı duyurulduktan sonra da hayranlar sosyal medyada bu durumu eleştiren yorumlar yaptılar. Ancak Çocukluk dizisi için geriye dönüş yok.

Fox TV, beklediği performansı sergileyemeyen dizileri yayından kaldırmakta hiç çekinmiyor. Çocukluk da 25 Aralık Cuma akşamı son kez izleyicisi ile buluşacak. Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Selen Öztürk ve Beren Gökyıldız’ın başrollerinde yer aldığı dizinin final bölümü de izleyicileri rahatsız edecek detaylarla dolu…

Mahir Boztepe bıçaklanacak ve hastanede ölüm kalım mücadelesi verecek. Gülay, hayatını mahvettiğini düşündüğü Ayşegül’e çok sert çıkacak. Ayşegül’ü adeta metres olarak tarif eden Gülay’ın bu sözlerine izleyicilerin de çok içerleyeceği kesin.

Mavi’nin amcaoğulları onu arıyor ve yuvaya gidiyor. Mahir Boztepe’nin durumu da iyi ama Mavi konusunda çok endişeleniyor ve hastaneden çıkmak istiyor…. Ayşegül ise Gülay ile yaşadıkları sonrasında ne karar alacak merakla bekleniyor. Gülay, Ayşegül’e hakaret ederek yuvasının önündeki engel olduğunu söylüyor.

Ancak Ayşegül’ün şu sözleri de çok anlamlı: “Yuvanızı bana hakaret ederek kurtaramazsınız. Gidin önce oğlunuza anne, kocanıza eş olun. Benimle de uğraşmayı bırakın.”