Ana sayfa Sosyal Medya Çocukluk için final kararı, Burcu Özberk’in en mutlu gününde ortaya çıktı

Çocukluk için final kararı, Burcu Özberk’in en mutlu gününde ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, geçen sezon Çağlar Ertuğrul ile birlikte Kanal D ekranında yayınlanan Afili Aşk dizisinde, romantik komedi performansı ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu, için bu sezon ise bambaşka bir sınav vardı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Çocukluk isimli dizide Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaşan oyuncu, dram dizisindeki performansı ile de beğeni topladı. Çocukluk dizisi iddialı başlasa da hikayesinin çok naif olması ve sahnelerin izleyicileri fazla heyecanlandırmamasının sonucu olarak reyting düşüklüğü yaşadı. Toparlanması da zor görünen dizi için Fox TV ani bir karar aldı.

Çocukluk dizisinin yayından kaldırılacağı ve sadece iki bölümünün kaldığı dün ortaya çıktı. Bu aslında Burcu Özberk’in 31. yaş gününü kutladığı güne denk geldi… Oyuncu, instagram hesabından mutluluk saçtığı doğum günü pozuyla takipçilerinin beğenisini kazandı.

Şimdiye kadar 9 bölüm yayınlanan Çocukluk dizisi 11. bölümü ile finale doğru yürürken, Burcu Özberk ise yeni yaş gününü neşe içinde kutladı. Bu gelişmeden sonra oyuncu yeni projeleri gündemine alacaktır.

İşte Burcu Özberk’in doğum günü mutluluğu:

Bir yaşıma daha girdim????

Çocukluk için final kararı, Burcu Özberk'in en mutlu gününde ortaya çıktı 7