Ana sayfa Dizi Haberleri Çok acayip bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımı, izleyenleri fena çarptı!

Çok acayip bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımı, izleyenleri fena çarptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarının yeni dizisi olarak bir süredir hazırlıkları süren ve oyuncuları da belli olan Cennetin Çocukları ile ilgili heyecan yükseliyor. Başrolde yer alan Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu partnerliği merakla beklenirken, diziyle ilgili yeni bir gelişme de yaşandı.

Ayça Bingöl’ün de başrolde yer aldığı Cennetin Çocukları olarak lanse edilen dizi, uzun süredir bu isimle konuşuluyordu. Ancak dizi başlamadan isim değişikliğine gidilmesine karar verildi. Son olarak Yürek Çıkmazı isminde karar verilen TRT’nin yeni dizisinin tanıtımı, izleyenleri de çok etkiledi! Son derece güçlü ve çarpıcı bir hikayenin gelmekte olduğu, tanıtımdan da anlaşılıyor.

Atike Hınçlıer’in aynı isimli romanından uyarlanan Yürek Çıkmazı dizisinin ilk tanıtımı, ağır dram dolu bir hikayenin gelmekte olduğunu da gösterdi. Ayça Bingöl’ün, kocasından şiddet gören ve hayatını kaybeden bir kadın olan Cennet karakterine hayat verdiği dizi, tanıtımıyla izleyenleri başlamadan etkilemiş görünüyor.

Alkolün bir adamı ve ailesini ne kadar büyük felaketlere sürükleyebileceğini anlatan dizide Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu partner olarak ekrana gelecekler. Bir kadının çocukları için ayakta kalma hikayesinin işleneceği dizi, çarpıcı sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek.

Çok acayip bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımı, izleyenleri fena çarptı! 8

Gold Film imzalı dizinin öne çıkan karakterlerine hayat veren isimler arasında ayrıca Mesut Akusta, Bihter Dinçel, Dilara Aksüyek de yer almakta. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi ile dikkat çeken Yürek Çıkmazı dizisi, tanıtımıyla da pek çok izleyiciyi baştan etkileyerek merakı  arttırmış durumda.

Yayınlanan tanıtımda hikayesi anlatılan kadın Cennet’in öldüğü görülürken, cenaze töreninde yaşanan gergin anlarla birlikte, etkileyici sahneler de heyecanı yükselten, yürekleri burkacak bir dizinin gelmekte olduğunun bir göstergesi.

Benzer hayatlar yaşayan, yaşamış, çevresinde bu tür olaylarla karşılaşmış pek çok kişi için kadınların sesi olacağı misyonu yüklenen dizi, alkolik bir kocanın ailesini getirdiği dehşet verici sonuçları gözler önüne seriyor.

Çok acayip bir dizi geliyor! Yürek Çıkmazı dizisinin tanıtımı, izleyenleri fena çarptı! 9

Dram hikayelerinde başarılı oyunculuklar sergileyen İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Ayça Bingöl, Mesut Akusta gibi isimlerin bir araya gelmesi, dizinin iddiasını da büyüten bir nokta. Helvacıoğlu’nun bu kez bir avukata hayat verdiği dizide, dağılan, dram dolu bir hayat süren bir aile ile tesadüfen tanışmasıyla yaşanacaklar şimdiden merak konusu.

Dizinin ilk tanıtımıyla milyonlarca insanı şimdiden etkilemiş olması, sosyal medya yorumlarına yansıyor. Yürek Çıkmazı dizisinin hazırlıkları uzun süredir devam ediyordu. Çekimlerinin başlamasıyla ilk görüntüler de geldi. Merakın giderek arttığı dizinin yayın tarihi ise henüz belli değil.

İşte herkesi derinden sarsan Yürek Çıkmazı dizisinin ilk tanıtımı…