Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden sekiz kişi ayrıldı!

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden sekiz kişi ayrıldı!

tarafından ker_def

televizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamlarının eğlence kaynağı olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar, 2019 yılının Şubat ayından bu yana ekranda boy gösteriyor. Birçok izleyicinin merakla yeni bölümlerini beklediği programın 3. sezonu tamamlandı.

Yılmaz Erdoğan’ın genel sanat yönetmenliğini yaptığı program şimdiye kadar 89 bölüm yayınlandı. Geçtiğimiz ay sezon finali yapan Çok Güzel Hareketler 2’den toplam 8 oyuncunun ayrıldığı kulis bilgileriyle ortaya çıktı.

64. bölümden bu yana Yılmaz Erdoğan’ın yerine ekipte Eser Yenenler yer alıyor. Programın yeni sezonda da devam edeceği biliniyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar projesinin müthiş başarısından sonra ikinci dönem olarak başlatılan projede genç yetenekler skeç performansları ile büyük dikkat çekmişti.

Bu isimlerden 7 tanesi ise ekibe veda etti. tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ekipten ayrılan 8. kişi de netleşti.

Cihan Talay, Gürhan Altundaşar, Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan ve Didem Ruhi isimleri ayrılık kararlarını duyurmuştu. Ozan Yiğit de sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile ayrıldığını duyurdu ve 8. isim oldu.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinden sekiz kişi ayrıldı! 7

Sevilen isimlerden olan Ozan Yiğit, “Üç sezondur canım,kanım olan Çok Güzel Hareketler 2 programına dördüncü sezon devam etmeyeceğim. Dediğim gibi bu bir ayrılık değil. Hani evin çocuğu zamanı geldiğinde evinden ayrılır, başka maceralara yelken açar ya, işte o hesap bizimkisi. Bu üç sezonluk süre zarfında beni sizlerle tanıştıran hatta çocukluk hayalimi gerçek kılan Çok Güzel Hareketler 2’ye methiyeler dizsem de yetmez çünkü ÇGH2 benim unutulmaz göz ağrım olarak hep bambaşka bir yere sahip olacak” diyerek veda mesajı yayınladı.

Yılmaz Erdoğan’a ve ekip arkadaşlarına da teşekkür eden Ozan Yiğit, başka projelerde görüşmek üzere diyerek yeni projelerde yer alacağı iması yaparken, izleyicilere de destekleri için teşekkür etti.