Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2’den çıktı, Menajerimi Ara ile parladı ve başrol teklifi aldı!

Çok Güzel Hareketler 2’den çıktı, Menajerimi Ara ile parladı ve başrol teklifi aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında Bursa’da dünyaya gelen Nazlı Senem Ünal, genç yetenekler arasında kendisini göstermekte olan bir isim konumunda…

2019 yılında yayınlanan Organize İşler Sazan Sarmalı isimli sinema filminde Cetvel karakteri ile dikkat çeken oyuncu, ardından da Aykut Enişte isimli dizide sekreter rolünde yer aldı. Senem Ünal’ın asıl yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu proje ise Çok Güzel Hareketler 2 oldu… Kanal D ekranında yayınlanan programda başarılı bir performans ortaya koyan genç oyuncu, dizi yapımcılarının da dikkatini çekti.

Çok Güzel Hareketler 2'den çıktı, Menajerimi Ara ile parladı ve başrol teklifi aldı! 7

Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde Jülide karakteri ile yerini alan Senem Ünal, bu fırsatı iyi değerlendirdi ve güçlü bir çıkış yaptı.

Kerem Çakıroğlu’nun yöneteceği Burçlar isimli sinema filmi için başrol teklifi alan oyuncu, başarılarının meyvesini topluyor…

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Senem Ünal, Dragon Filmin yapımcısı olduğu Burçlar isimli sinema filmi ile ilk kez başrolde yer alacak. Ali Poyrazoğlu, Ayten Uncuoğlu ve Ceren Soylu gibi isimlerin de konuk oyuncu olarak projede yer alacakları belirtiliyor.