Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2’nin başındaki büyük tehlike!

Çok Güzel Hareketler 2’nin başındaki büyük tehlike!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Çok Güzel Hareketler 2 programıyla ilgili rahatsız edici bilgiler geliyor… Yılmaz Erdoğan’ın moderatörlük görevini Eser Yenenler’e verdiği program, Pazar akşamlarının eğlence kaynağıydı. İyi reytingler de alan programın gününün değişme ihtimali ortaya çıktı.

BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve yeni yeteneklerin kendini gösterdiği program, atölyeden çıkan yeni skeçleriyle Kanal D’de yayınlanıyor. 3 sezondur devam eden programa alışan izleyicileri üzecek bir gelişme var.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni bir program hazırlığı içindeki Kanal D, pazar akşamlarını düşünüyor. Sibel Can ve Hakan Altun’un titizlikle hazırladıkların müzik programının 21 Şubat Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlanacağı konuşuluyor.

Şayet bu program yayınlanır ise Çok Güzel Hareketler 2’nin gününün değişmesi gerekecek. Ancak biliniyor ki sevilen her program gün değiştirdiğinde bir sıkıntı yaşanıyor. Zira izleyicilerin alışkanlıklarını bozmaları çok zor oluyor ve Çok Güzel Hareketler 2 için de bu gün değişikliği ihtimali bir tehlike olarak değerlendiriliyor.

Programın bu hafta 14 Şubat Pazar akşamı yeni bölümünün yayınlanacağı da duyuruldu. İşte Çok Güzel Hareketler 2’nin Zeynep Bastık’ın konuk olacağı 73. bölüm fragmanı: