Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler Bunlar setinde başlayan aşk bitti!

Çok Güzel Hareketler Bunlar setinde başlayan aşk bitti!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programda yer alan iki oyuncu Bülent Parlak ile Burcu Gönder’in aşkı evlilik ile sonuçlanmıştı. 5 yıldır evli olan çift, ayrılık kararı aldı.

Çiftin 2016 yılında dünyaya gelen bir kızları bulunuyor. Eşinin kendisine ekonomik ve psikolojik şiddet uyguladığını belirten Burcu Gönder, boşanma öncesinde korunma talebinde de bulundu.

Burcu Gönder’in mahkemeye sunduğu dilekçede eşi tarafından sürekli eleştirildiğini ve bunun eleştiri sınırlarını da aştığını belirten oyuncu, hakarete uğradığını da ifade etti.

Burcu Gönder’in dilekçesindeki şu ifadeler ise dikkat çekti:

“Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder’in tektaş yüzüğünü sattırıp onun parasını dahi almıştır. Öfke problemi olan Parlak’ın bu durumu çevresi tarafından da bilinmektedir. Bu nedenle Gönder eşine boşanma davası açmayı istemekte, ancak bu süreçte zarar göreceğinden endişe etmektedir. Hiçbir geliri olmayan Burcu Gönder ile çocuğunu evden atmaya çalışmıştır. Bu sebeple boşanma davası açmak isteyen Gönder’in davalının agresif yapısı nedeniyle zarar görmesinden korunması için tedbir talep ediyoruz.”