Ana sayfa Dizi Haberleri Çok Güzel Hareketler Bunlar’da iki yeni ayrılık daha!

Çok Güzel Hareketler Bunlar’da iki yeni ayrılık daha!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008 yılından bu yana Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Çok Güzel Hareketler Bunlar programı usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşiyor. Bugüne kadar birçok genç oyuncuyu televizyon dünyasına kazandıran programda, üst üste ayrılıklar yaşanıyor.

İzleyicilerin 13 yıldır kahkahalarla seyrettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar, televizyon dünyasının en uzun soluklu komedi programlarından biri. Genç oyuncuların yer aldığı program 13 Haziran’da yayınlanan 89. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

BKM yapımcılığında çekilen Çok Güzel Hareketler Bunlar’dan ilk olarak Gürhan Altundaşar ve Cihan Talay ayrılmıştı. Ardından ayrılıkların ardı arkası kesilmemişti. Bu iki ayrılık haberinin ardından Begüm Çağla Taşkın, Birsel Kılınçcı, Arzu Susantez, Sema Özkan, Didem Ruhi ve Eda Nur Hancı’nın da ayrılık haberi duyurulmuştu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da iki yeni ayrılık daha! 8

Çok Güzel Hareketler Bunlar yeni sezona hazırlanırken iki ayrılık haberi daha ortaya çıktı. TV100’ün haberine göre Gözde Şencan ve Yiğit Taşdemir de programa veda etti.

Üç sezondur programda rol alan Gözde Şencan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Canım ekibim. Canım arkadaşlarım. Benim için de yolun sonu. Her şey için öncelikle Yılmaz hocama sonra tüm arkadaşlarıma ekibe herkese çok teşekkür ederim. Çok şey öğrendim. Yeni sezonda kalbim sizinle.”

Çok Güzel Hareketler Bunlar'da iki yeni ayrılık daha! 9

Yine sosyal medya hesabından paylaşım yapan Yiğit Taşdemir de, “Çünkü ayrılık da sevdaya dahil çünkü ayrılanlar hala sevgili…” diye yazdı.