Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler Kanal D’nin yılbaşı sorununu çözdü!

Çok Güzel Hareketler Kanal D’nin yılbaşı sorununu çözdü!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Pazar akşamlarına damga vuran programı Çok Güzel Hareketler 2, çok renkli konuklarıyla yılbaşı akşamı özel bölümüyle izleyici ile buluşacak. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2”, 31 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’de ekrana gelecek.

Birçok kanal elindeki hazır eğlence programlarının içeriğini güçlendirerek yılbaşı gecesini fazla masraf yapmadan kurtarmak derdinde… Star TV, İbo Show’u bu noktada kurtarıcı olarak gördü. Show TV ise Güldür Güldür Show özel bölümü ile yeni yılı karşılaşacak. TRT1’de Kalk Gidelim final bölümü eğlenceli bir yılbaşına döndürüldü… Kanal D ise Çok Güzel Hareketler ekibi ile masrafı az tutarak yılbaşı eğlencesi hazırladı.

Eser Yenenler’in sunduğu özel bölümde, Hülya Avşar, Kibariye, Cengiz Kurtoğlu, Koray Avcı, Hande Subaşı, Çok Güzel Hareketler 1 ekibi, Emircan İğrek, Ege Kökenli, Anadolu Ateşi ve Çok Güzel Hareketler 2 ekibi sahne alacak. Yılmaz Erdoğan ise genel sanat yönetmenliğini yaptığı programda BKM Oratoryosu’nu yönettiği bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.

“Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel” bölümü ve canlı yayında Milli Piyango Büyük İkramiye Çekilişi, 31 Aralık Perşembe akşamı Kanal D’de…