Ana sayfa Dizi Haberleri Çok iddialı başladı, çok seveni var ama çanlar Star TV’nin dizisi için çalıyor!

Çok iddialı başladı, çok seveni var ama çanlar Star TV’nin dizisi için çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Reytingin acımasızlığı bir kez daha yüzünü göstermek üzere… Yaz ekranında izleyicilerle buluşan Benim Tatlı Yalanım dizisinin durumu pek de iç acıcı durmuyor. Dizi Perşembe akşamları yaz aylarında iyi performans sergiledi. Ancak sezon başlayıp da Mucize Doktor ve Bir Zamanlar Çukurova ve alternatif olarak da Şampiyon dizileri gelince işler değişti..

Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu’nun başrolündeki dizi umutla başlayan, izleyiciyi ekranda tutmayı başaran bir performans ile Eylül ayına gelmiş olsa da, karakterlerin çekiciliğinin her geçen hafta azalması, hikayenin de ilginçliğinin düşmesi nedeniyle güçlü rakipleri ile baş edemez duruma geldi.

Çok iddialı başladı, çok seveni var ama çanlar Star TV'nin dizisi için çalıyor! 7

Zaten reytinglerde de bu durum gözükünce Star TV, diziyi Cumartesi gününe alarak kurtarmak için ilk adımı attı.

Nejat ve Suna’nın aşk sahneleri, eğlenceli anlar bir süre daha dizinin ilerlemesini sağlayabilir ama, hikayenin ilginçliğinin artık kaybolmaya başlaması önlenmez ise Benim Tatlı Yalanım’ın Cumartesi akşamları da dayanması zor olur.

15. yeni bölümü 28 Eylül Cumartesi yayınlanacak olan Benim Tatlı Yalanım, bakalım yeni gününde neler yapabilecek? İşte yeni bölümden ilk görüntüler: