Ana sayfa Sosyal Medya Çok iyi çıkış yapan Simay Barlas’a Aziz dizisi setinde nazar değdi!

Çok iyi çıkış yapan Simay Barlas’a Aziz dizisi setinde nazar değdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Simay Barlas, Zalim İstanbul isimli dizideki Damla karakteri ile çok beğenildi. 2020 yılında geniş bir izleyici kitlesi tarafından destek gören oyuncu, yeni sezonda ise Aziz dizisinin kadrosuna başrol oyuncusu olarak katıldı…

Simay Barlas hem Murat Yıldırım hem de Damla Sönmez gibi iki yetenekli isim ile birlikte başrolde yer alarak aslında ne kadar iyi bir noktaya geldiğini ispatladı. Efnan karakterini canlandıran ve izleyicilerin de çok beğendiği performanslar ortaya koyan oyuncu, ne yazık ki koronavirüs sorunu ile yüzleşti.

Birçok dizisinin setinde büyük sıkıntı çıkartan koronavirüs sorunu, Antakya’da çekimleri yapılan Aziz dizisine de sıçradı.

Çok iyi çıkış yapan Simay Barlas'a Aziz dizisi setinde nazar değdi! 7

Simay Barlas’ın test sonucu pozitif çıkınca, genç oyuncu hemen karantinaya girdi. Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar ve Fırat Tanış gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aziz dizisinin 14 Ocak Cuma günü 9. bölümünün yayınlanması bekleniyor.

Show TV’nin bu durum nedeniyle bir planlama değişikliği yapma ihtimali de konuşuluyor. Aziz dizisinin başrol oyuncularından birisinin olmaması setteki çekim takvimini de etkiledi. Nasil bir planlama yapılacağı merakla bekleniyor.