Ana sayfa Dizi Haberleri Çok şaşırttı! Bizim Hikaye dizisinden üç oyuncu birden mi ayrıldı?

Çok şaşırttı! Bizim Hikaye dizisinden üç oyuncu birden mi ayrıldı?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam sezon arası veren Bizim Hikaye dizisinin 53. bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Dizide Tülay karakterini oynayan Nesrin Cavadzade’nin yeni bölümlerde olmayacağı, Med Yapımm’ın sosyal medya hesabından açıklandı.

Hikayeye, Tülay ve Tufan’un Almanya’ya gitme kararı eklendi. Tülay, Almanya’daki bir merkezde masöz olarak iş teklifi aldı. Tufan önce soğuk baksa da Tülay’ı kıramayarak o da Almanya’ya gitme kararı verdi. Dizinin başından beri Filiz’in en yakın arkadaşı olan Tülay ve ailenin üzerinden elini hiç çekmeyen kocası Tufan’ın diziden ayrılması, sosyal medyada üzüntüyle karşılandı.

Çok şaşırttı! Bizim Hikaye dizisinden üç oyuncu birden mi ayrıldı? 7

Med Yapım’ın Tülay’ı canlandıran Nesrin Cavadzade ile ilgili yayınlandığı mesaja karşın, Tufan’ı oynayan Mehmet Korhan Fırat’ın ise diziye geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. Aynı zamanda Zeynep karakteri için de durum belirsizleşti. Hikmet’in ‘Çocuk benden değil’ itirafından sonra Tülay ve Tufan, bebeği evlatlık almak istedi. Zeynep’in de kendi hayatı ile ilgili karar vereceği güne kadar kendileriyle kalabileceğini söylediler. Bu durumda Zeynep de mi diziden ayrılıyor?

Med Yapım’ın sadece Nesrin Cavadzade ile ilgili mesaj yayınlamasının ardından, Zeynep ve Tufan’ı oynayan oyuncuların bir şekilde diziye dönüleceği düşünülüyor…

“SENİ VE GÜLEN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIZ”

Bizim Hikaye’nin yapımcısı Med Yapım da Nesrin Cavadzade’nin ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu. Med Yapım’ın açıklamasında, ‘Sevgili oyuncumuz #NesrinCavadzade bu akşam #BizimHikaye’ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere… Hoşçakal Tülay’ ifadeleri kullanıldı.