Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok ses getiren Oğlum dizisinde herkesi titretecek yüzleşme!

Çok ses getiren Oğlum dizisinde herkesi titretecek yüzleşme!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamlarının yeni dizisi olan Oğlum ilk bölümü ile izleyenleri fazlasıyla sarstı. Dizinin acı dolu hikayesinde ölen Kaan’ın ardından ailesi büyük bir dram yaşadı. Bu dram sahnelerinde özellikle Nihal Yalçın ile Timur Acar çok başarılı bir performans ortaya koydu. İlk bölümü ile iyi reytingler alarak ekrana başlayan Oğlum dizisinin ikinci bölümde daha da çok izleyiciyi kendisine çekmesi bekleniyor.

Show TV’nin Çarşamba akşamı yayın hayatına başlayan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Melike ve Efe’nin karakolda karşılaştığı sahnede Melike’nin üzgün halini gören Efe, acılı kadına destek olmaya çalışırken küçük bir oyuncak hediye ediyor. Küçük çocuğun masum hareketi karşısında gözyaşlarına hakim olamayan Melike Efe’ye sarılırken dikkat çeken bu anlar büyük bir merakla bekleniyor.

Oğlum dizisinin ilk bölümünde Sedat, pedagog Demet ile Efe’yle konuşmaya çalışırken finalde küçük çocuk herkesi şoke eden bir itirafta bulundu ve Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü söyledi.

Demet’in, “Hikaye ne kadar sert olursa olsun, umut her zaman bir yolunu bulur.” sözlerinin dikkat çektiği son sahnede Efe’nin doğru söyleyip söylemediği büyük bir merak konusu oldu.

Dizinin ikinci bölümü heyecanla bekleniyor ve hikayenin yanı sıra başarılı oyuncu kadrosu da çok dikkat çekiyor.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise Gökçen Usta oldu.. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!