Ana sayfa Dizi Haberleri Çok yazık oldu! Menajerimi Ara dizisinde bir karakter sessiz sedasız gitti!

Çok yazık oldu! Menajerimi Ara dizisinde bir karakter sessiz sedasız gitti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Netflix’te ‘Menajerimi Arayın’ ismiyle yayınlanan Fransız yapımı dizi, bu sezon Star
TV ekranlarında ‘Menajerimi Ara’ ismindeki uyarlamasıyla ekranlara geliyor. Dizinin başrolünde oynayan Ahsen Eroğlu, Dicle karakteri ile herkesin daha yakından tanıdığı ve oyunculuğuna da övgüler yağdırdığı bir isim. Aynı zamanda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman ve Ayşenil Şamlıoğlu’ndan oluşan kadrosu da çok iyi seçilmiş.

Dizi, her hafta yeni maceralarla ekrana gelirken, bir menajerlik ajansının da iç yüzünü ortaya koyması nedeniyle ilgiyle izleniyor. Ünlü oyuncuların menajerleriyle olan ilişkilerinin konu edildiği diziye her hafta ünlü bir veya bir kaç ismin katılması da diziyi ayrıca daha ilgi çekici hale getirmekte.

Ancak dizide bir karakter var ki herkes onun bir anda gönderilmesinden hiç de hoşnut kalmadı! Aslında üzerine çok fazla hikaye kurulmadı ve bir köşede bekletildi, ara ara ortaya çıktı fakat bir anda gidişiyle de izleyenleri üzdü.

Kim mi bu karakter? Burak Tozkoparan’ın oynadığı Emir. Dicle’ye beslediği aşk ile Barış’ın tepkisini çeken bir karakterdi ama Barış yüzünden sanki biraz harcandı! Zira, Burak Tozkoparan’ın hayranları da bu konuda hem fikir. Sosyal medyada da ayrılığından dolayı üzüntülerini dile getiriyorlar.

Çok yazık oldu! Menajerimi Ara dizisinde bir karakter sessiz sedasız gitti! 8

Burak Tozkoparan, genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi. Bu yaz Gençliğim Eyvah dizisinde Zola karakterini oynayarak da ilgi çekmişti. Sonrasında da Menajerimi Ara’ya katıldı ama genç ve yetenekli isimden ne yazık ki gerektiği kadar faydalanılamadı!

Emir ve Dicle arasında bir aşk yaşanması beklendi ama Dicle Barış’ı seçti. Bu noktada da Emir karakterinin hikayesine gerek kalmadı ve dün akşam ekrana gelen 20. bölümde Emir, yurtdışından teklif alıp giderken, Burak Tozkoparan da diziye veda etmiş oldu!

Emir karakterinin sessiz sedasız bu gidişi, aslında diziyi izleyenlerden pek çok kişi için üzücü bir karardı. Burak Tozkoparan’ın iyi bir oyunculuk sergilediği dizideki hikayesinin bitmesinin ardından instagram’dan bir veda mesajı geldi.

Oyuncu, “Bu akşam son kez Emir’le buluşuyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.” notunu düştü.

Çok yazık oldu! Menajerimi Ara dizisinde bir karakter sessiz sedasız gitti! 9