Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu hayranları çıldırdı! Yine kimin suçu Peri’nin üzerine kaldı!

Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu hayranları çıldırdı! Yine kimin suçu Peri’nin üzerine kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Çöp Adam dizisinde Elçin Sangu’nun canlandırdığı Peri karakterinin iyileşmesini bekleyenler, özellikle de Tilbe Saran’ın psikiyatrist olarak hikayeye dahil olmasından çok memnun kaldılar. Peri karakterinin iyileşmesini ve gerçekleri daha net bir şekilde görmesini isteyen dizi hayranları, şimdi de bambaşka bir olay ile sarsılacak.

Çarşamba akşamları Star TV ekranında yayınlanan Çöp Adam dizisinin senaryosu çok akıcı ve izleyicileri şaşırtacak şekilde ilerliyor. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisi de rollerini hayranlık uyandıracak bir şekilde canlandırıyor. Peri ve Tamer karakterlerinin hikayenin ileriki bölümlerinde nasıl bir noktaya savrulacağını çok merak edenler, heyecanla 22. yeni bölümü bekliyor.

24 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Çöp Adam dizisinin 22. yeni bölümünde Peri yine başını büyük bir derde sokacak. Birçok izleyici, Peri’nin yine başına nasıl bir dert alacağını sorgulamaya başladı. Yayınlanan 22. bölüm fragmanında da bazı detaylar var. Yayınlanan görüntülerde Salih Kalyon’un canlandırdığı Bülent ölüyor. Gerçek mi, hayal mi, rüya mı bilinmez. Ama Füsun Demirel’in canlandırdığı Aysel’in “Kocamı öldürdün” diyerek suçu Peri’ye atması da izleyicileri çıldırtmaya yetti.

İzleyici soruyor; “Yine kimin suçu Peri’ye kaldı?”… Çöp Adim dizisinin hikayesinde Peri’nin iyileşmesini ve kendi hayatını kendi eline almasını heyecanla bekleyen birçok izleyici, yeni bölümdeki detaylar ile şoke oldu.

Bir dizi hayranı Peri’nin aslında Bülent’i öldürmediğini, ona yardım etmeye çalıştığını ve başkasının suçunun de kendi yanlışları nedeniyle üzerine kaldığını düşünüyor. Tabii ki senaristler nasıl bir süreç tasarladı bilinmez ama izleyiciler, bir başkasının suçunun Peri’nin üzerine atılacağı düşüncesine sahip.

Peri’nin çektiği acılar sonrasında yüzünün gülmesini isteyen dizinin hayranları dertli. Sürekli psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kalan Peri karakteri için senaristlere çağrı yapan Çöp Adam dizisi hayranları, “Senarist hala diğer kötülük yapanları değil de, hasta Peri’yi mutsuz ediyor” diyerek eleştiride bulunuyor.

Tabii ki senaristlerin işi de izleyicileri hikayeye bu kadar derinlemesine sokmak ve onların bu hikaye içinde kalarak Çöp Adam dizisini izlemeye devam etmelerini sağlamak.

İşte bu hedef doğrultusunda bakıldığı zaman dizinin senaristlerinin başarılı bir süreç yönettiğini söylemek mümkün.