Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin farklı ve herkesi kendisine çeken bir aurası var!

Çöp Adam dizisinin farklı ve herkesi kendisine çeken bir aurası var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında geçen hafta yayınlanması beklenen ama ertelenen Çöp Adam dizisinin ilk bölümünü 30 Kasım Çarşamba günü izleyebileceksiniz. Çarşamba rekabetine yeni bir düzen getirmesi beklenen Çöp Adam dizisinden beklenti büyük.

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sırlarla dolu bir hikayesi var. Yayınlanan fragmanlar ile birlikte gizemli bir ortam oluşturuldu ve Çöp Adam projesini bekleyenler, çok özel bir iş olacağı algısını taşıyor.

Çöp Adam dizisinin farklı ve herkesi kendisine çeken bir aurası var! 8

Dizinin ilk bölümü sonucunda bu algı devam eder ve merak unsuru öne çıkar ise Çöp Adam’ın iyi reytingler alarak yoluna etkili şekilde devam etmesi mümkün olabilecek. Birçok dizi hayranı için bu yeni proje hem farklılıklar içeriyor hem de hoş bir aurası var.

Çöp Adam dizisinin 1. bölümünden yeni yayınlanan fragmandaki detaylar izleyicilerin heyecanını ve farklı bir iş olacağına yönelik inancını artırdı. Bir izleyici diyor ki, “Dizinin çok farklı ve özel bir aurası var. Kesinlikle izlemeye değer bir projeye benziyor.”

Çöp Adam dizisinin farklı ve herkesi kendisine çeken bir aurası var! 9

Elçin Sangu’nun yeniden televizyon dizilerine dönüşünden memnun olan hayranları heyecanla bekliyor. Barbaroslar dizisinden sonra da Engin Altan Düzyatan, çok farklı bir karakter ile ekranda olacak ve bunun da yarattığı bir heyecan dalgası var.

Çöp Adam dizisinin 1. bölümünün reytingleri de şimdiden merak konusu oldu.