Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin Peri’si Elçin Sangu’yu görenler bir periden farksız buldu!

Çöp Adam dizisinin Peri’si Elçin Sangu’yu görenler bir periden farksız buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Kiralık Aşk isimli dizide büyük bir popülerlik elde ettikten sonra, benzer bir çıkışı başka bir projede gerçekleştiremedi. Bunun yanı sıra son iki dizisinin kısa süreli olmasıyla da çok konuşulan oyuncu, bu duruma çok sinirlendiği yolunda haberlerle de gündem olmuştu.

Elçin Sangu adına kariyerinde yeni bir başlangıç anlamı taşıyan Çöp Adam dizisinin büyük bir önemi bulunuyor. Oyuncu, hayranlarının çok uzun süredir beklediği o güçlü dizi çıkışını bakalım Çöp Adam projesi ile başarabilecek mi? Akıllarda bu soru varken, yeni Star TV dizisinden gelen görüntüler de herkesin dikkatini çekiyor.

Engin Altan Düzyatan her zamanki karizmasıyla göz doldururken, güzelliği ile hayranlarını mest eden Elçin Sangu’nun da dizinin afişinde adeta bir peri kızı gibi gösterilmesi ilgi çekti. Zaten dizide karakterin ismi de Peri ve Elçin Sangu’ya yakıştırılan ‘bir peri gibi’ sözü de bu afişle birlikte daha da anlam kazanmış oldu.

Çöp Adam dizisinin Peri'si Elçin Sangu'yu görenler bir periden farksız buldu! 8

Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun çok iyi bir dizi çifti olabileceğini düşünenler, sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla büyük bir etkileşim oluşturdu. 23 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan dizisinin bu sosyal medya rüzgarını reytinglere taşıması durumunda önemli bir çıkış sergilemesi mümkün gözüküyor.

Kuruluş Osman dizisinin baskın şekilde çarşamba rekabetini elinde tuttuğu ve diğer dizilerin de pek iyi durumda olmadıkları düşünülür ise, Çöp Adam dizisi adına iyi bir başlangıç büyük anlamlar taşıyacaktır.

Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini izleyeceksiniz. Gerçek bir olaydan esinlenerek senaryolaştırıldığı için de Çöp Adam dizisinin beklenenden daha çok ilgi görmesi ihtimali de bulunuyor. Çünkü dizi hayranları gerçek hayattan esinlenilen yapımlara biraz farklı bir gözle bakıyor.

Çöp Adam dizisinin Peri'si Elçin Sangu'yu görenler bir periden farksız buldu! 9

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından senaryosu yazılan Çöp Adam dizisinin ilk bölümü merakla bekleniyor.

23 Kasım Çarşamba akşamı Star TV’de yayınlanacak ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam dizisinde; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini izleyeceksiniz.

Dizinin oyuncu kadrosunda Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncuların da bulunduğunu hemen hatırlatalım.