Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Cumali Koçovalı, İstanbul’un Sefiri ilan edildi!

Çukur dizisinde Cumali Koçovalı, İstanbul’un Sefiri ilan edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Türk dizilerinde mafya özentisi sahneler izleyicilerin bir hayli hoşuna gidiyor. Bunu Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle tecrübe etmiştik.

Oktay Kaynarca’nın canlandırdığı Süleyman Çakır için, “İstanbul’un Sefiri” yakıştırması dillerden düşmüyordu. Sonrasında bu ifade Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yine Kaynarca’nın canlandırdığı Hızır Çakırbeyli için söylenmeye başlanmıştı.

Çok az karakter için böyle bir yakıştırma yapılıyor. İzleyiciler, Çukur dizisinin 3. sezonunda benzer yakıştırmayı artık Necip Memili’nin canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteri için de yapmaya başladı.

Yamaç ve Cumali, İstanbul’u dize getirmenin hesabıyla harekete geçecek ve “Bizimle misin, değil misin?” sorusunu soracak.

3.sezon 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumali Koçovalı karakterine hayat veren Necip Memili de fragmanı instagram hesabından yayınladı.

CUMALİ KOÇOVALI İSTANBUL’UN SEFİRİDİR

Cumali’nin el öptürmek istediği Murtaza’ya Yamaç’ın “Yanımızda mısın, karşımızda mısın?” sorusu ise merak uyandırıyor.

Dizinin takipçileri yaptıkları yorumlarda “Cumali Koçovalı İstanbul’un Sefiridir, biat edin” mesajları ile havaya erken girdi.

Cumali’nin emaneti olan şehri almaya geldiği şeklindeki yorumlarla birlikte “Bey diyeceksiniz, biat edeceksiniz” gibi ifadeler de dikkat çekiyor.

Tüm bu yorumlar aslında Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz için yapılan yorumlarla benzer…

Çukur dizisi de artık bu seviyede görülmeye başlandı…