Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur 100. bölümüyle reytingde şov yaptı! Uyanış Büyük Selçuklu ilk kez kaybetti!

Çukur 100. bölümüyle reytingde şov yaptı! Uyanış Büyük Selçuklu ilk kez kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları diziler arasındaki reyting yarışın müthiş bir denklem ortaya koydu… Aslında 4 güçlü dizi var ve hepsinin de kendisine ait izleyicisi var. Yani hiçbir dizi birbirinin ayağına basmıyor… Tüm diziler de artık kemik bir izleyici kitlesi tarafından benimsenmiş durumda ve bu da reytinglere yansıyor.

Başladığı günden bu yana TRT1 ekranında fırtına estiren, üst üste birincilikler alan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi dün akşam Çukur dizisine geçildi… Totalde en çok izlenen yapım olmayı başaran Çukur, geçtiğimiz sezonlardaki başarısını yeniden tekrarlamanın keyfini sürdü.

Çukur’un Uyanış Büyük Selçuklu’yu totalde geçerek birincilik elde etmesi son derece anlamlı ve büyük bir başarı. 4. sezonunda bile ilgiyi üzerine toplayan Çukur’un AB ve ABC1 performansları ise daha kötü… AB’de 4. olabilen dizi, ABC1 grubunda ise 3. durumda…

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi ise totalde ikinciliğinin yanı sıra AB ve ABC1 gruplarında hala günün en çok izlenen yapımı olmayı sürdürüyor. MasterChef Türkiye de bu iki kategoride ikinci sırada yer alıyor…

Sefirin Kızı ve Yasak Elma dizileri de kendi kitlesini ekrana taşımakta oldukça iyi performan sergiliyor. İki yapım da yollarına güçlü bir şekilde devam ediyor. Her iki dizinin de yükselen bir performansı olduğunu ve pazartesi akşamlarına demir attığını söyleyebiliriz.

İşte 26 Ekim Pazartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Çukur 100. bölümüyle reytingde şov yaptı! Uyanış Büyük Selçuklu ilk kez kaybetti! 7